Традиционални сусрет са бившим припадницима ВОА

Традиционални сусрет са бившим припадницима ВОА

29. 12. 2010

Уочи новогодишњих празника, 29. децембра у Великој ратној сали зграде старог генералштба одржан је традиционални сусрет руководства ВОА и пензионисаних припадника Агенције. Добродошлицу пензионерима пожелео је заступник директора ВОА, бригадни генерал Драган Владисављевић. Током боравка у просторијама ВОА, пуковник Славољуб Дабић упознао је госте са садашњим местом и улогом Агенције у систему одбране и резултатима које је ВОА постигла у протеклој години. У оквиру посете, пензионисани припадници ВОА обишли су сталну поставку о историјату војнообавештајне службе Србије.


Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 09.07.2019. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 9. јула 2019. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције за претходни период.

  • 14.06.2019. | Састанак министра одбране са будућим изасланицима одбране

    Министар одбране Александар Вулин разговарао је данас са официрима Војнообавештајне агенције, који ће у наредном периоду преузети дужност изасланика одбране Републике Србије у иностранству.

  • 14.06.2019. | Пријем код патријарха Иринеја

    Његова светост патријарх српски господин Иринеј примио је 12. јуна 2019. године у Српској патријаршији у Београду делегацију Војнообавештајне агенције на челу са директором бригадним генералом Зораном Стојковићем.

Важнији линкови

Пратите нас