Традиционални сусрет са бившим припадницима ВОА

Традиционални сусрет са бившим припадницима ВОА

29. 12. 2010

Уочи новогодишњих празника, 29. децембра у Великој ратној сали зграде старог генералштба одржан је традиционални сусрет руководства ВОА и пензионисаних припадника Агенције. Добродошлицу пензионерима пожелео је заступник директора ВОА, бригадни генерал Драган Владисављевић. Током боравка у просторијама ВОА, пуковник Славољуб Дабић упознао је госте са садашњим местом и улогом Агенције у систему одбране и резултатима које је ВОА постигла у протеклој години. У оквиру посете, пензионисани припадници ВОА обишли су сталну поставку о историјату војнообавештајне службе Србије.


Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 24.12.2018. | Завршена Радионица о отвореним изворима

    Директор Војнообавештајне агенције бригадни генерал Зоран Стојковић доделио је у петак, 21. децембра, сертификате полазницима Радионице о употреби података

  • 21.12.2018. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 21. децембра 2018. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције, за претходни период.

  • 11.12.2018. | Сарадња са Радио-телевизијом Србије

    Полазници Програма стручног усавршавања за рад у изасланствима одбране, који спроводи Војнообавештајна агенција, посетили су 5. децембра Радио-телевизију Србије.

Важнији линкови

Пратите нас