Двадесет девета седница одбора за одбрану и безбедност

29. 06. 2010

Одбор за одбрану и безбедност размотрио је на седници одржаној 29. јуна Извештај о раду Војнообавештајне агенције за период од 1. децембра 2009. године до 31. маја 2010. године. Извештај о раду ВОА члановима Одбора представио је заступник директора Војнообавештајне агенције бригадни генерал Драган Владисављевић, који је са сарадницима присуствовао седници Одбора. 

 
Он је истакао да су задаци из обавештајне делатности у овом периоду реализовани плански и организовано и да је ВОА организационио и кадровски способна да и у наредном раздобљу испуни све задатке у области безбедности система одбране. 
 
Одбор је већином гласова прихватио Извештај о раду Војнообавештајне агенције за период од 1. децембра 2009. године до 31. маја 2010. године. 
 
Седници је председавао заменик председника Одбора Душан Бајатовић. 

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 29.03.2019. | Саопштење о трибини о НАТО агресији

    У складу са Програмом обележавања 20 година од одбране од НАТО агресије, изасланици одбране Републике Србије су у протеклом периоду организовали низ догађаја

  • 12.03.2019. | Пуковнику Рашети француски орден Националног реда за заслуге

    Некадашњем изасланику одбране Републике Србије у Републици Француској пуковнику Зорану Рашети уручен је орден Националног реда за заслуге, у рангу витеза

  • 09.03.2019. | Министар Вулин на Конференцији изасланика одбране

    Састанку у оквиру Конференције изасланика одбране Републике Србије, одржаном данас у Дому Гарде на Топчидеру, присуствовали су министар одбране Александар Вулин, начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милан Мојсиловић и чланови колегијума министра одбране и начелника Генералштаба.

Важнији линкови

Пратите нас