Двадесет девета седница одбора за одбрану и безбедност

29. 06. 2010

Одбор за одбрану и безбедност размотрио је на седници одржаној 29. јуна Извештај о раду Војнообавештајне агенције за период од 1. децембра 2009. године до 31. маја 2010. године. Извештај о раду ВОА члановима Одбора представио је заступник директора Војнообавештајне агенције бригадни генерал Драган Владисављевић, који је са сарадницима присуствовао седници Одбора. 

 
Он је истакао да су задаци из обавештајне делатности у овом периоду реализовани плански и организовано и да је ВОА организационио и кадровски способна да и у наредном раздобљу испуни све задатке у области безбедности система одбране. 
 
Одбор је већином гласова прихватио Извештај о раду Војнообавештајне агенције за период од 1. децембра 2009. године до 31. маја 2010. године. 
 
Седници је председавао заменик председника Одбора Душан Бајатовић. 

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 24.12.2018. | Завршена Радионица о отвореним изворима

    Директор Војнообавештајне агенције бригадни генерал Зоран Стојковић доделио је у петак, 21. децембра, сертификате полазницима Радионице о употреби података

  • 21.12.2018. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 21. децембра 2018. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције, за претходни период.

  • 11.12.2018. | Сарадња са Радио-телевизијом Србије

    Полазници Програма стручног усавршавања за рад у изасланствима одбране, који спроводи Војнообавештајна агенција, посетили су 5. децембра Радио-телевизију Србије.

Важнији линкови

Пратите нас