Двадесет девета седница одбора за одбрану и безбедност

29. 06. 2010

Одбор за одбрану и безбедност размотрио је на седници одржаној 29. јуна Извештај о раду Војнообавештајне агенције за период од 1. децембра 2009. године до 31. маја 2010. године. Извештај о раду ВОА члановима Одбора представио је заступник директора Војнообавештајне агенције бригадни генерал Драган Владисављевић, који је са сарадницима присуствовао седници Одбора. 

 
Он је истакао да су задаци из обавештајне делатности у овом периоду реализовани плански и организовано и да је ВОА организационио и кадровски способна да и у наредном раздобљу испуни све задатке у области безбедности система одбране. 
 
Одбор је већином гласова прихватио Извештај о раду Војнообавештајне агенције за период од 1. децембра 2009. године до 31. маја 2010. године. 
 
Седници је председавао заменик председника Одбора Душан Бајатовић. 

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 09.07.2019. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 9. јула 2019. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције за претходни период.

  • 14.06.2019. | Састанак министра одбране са будућим изасланицима одбране

    Министар одбране Александар Вулин разговарао је данас са официрима Војнообавештајне агенције, који ће у наредном периоду преузети дужност изасланика одбране Републике Србије у иностранству.

  • 14.06.2019. | Пријем код патријарха Иринеја

    Његова светост патријарх српски господин Иринеј примио је 12. јуна 2019. године у Српској патријаршији у Београду делегацију Војнообавештајне агенције на челу са директором бригадним генералом Зораном Стојковићем.

Важнији линкови

Пратите нас