29052017_NGS.jpg

Начелник Генералштаба са кандидатима за рад у изасланствима одбране

29. 05. 2017

Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић, у склопу припрема кандидата за рад у изасланствима одбране Републике Србије, обавио је данас завршне разговоре са кандидатима за рад у изасланствима одбране у Великој Британији, Немачкој, Румунији, Хрватској и Италији.

Генерал Диковић је нашим официрима пожелео да успешно заврше све припреме за предстојеће дужности,  уз поруку да савесно и одговорно представљају и штите интересе Републике Србије, Министарства одбране и Војске Србије.

Том приликом, начелник Генералштаба  информисао је кандидате за изасланике и помоћника изасланика одбране о активностима Војске Србије, као и о најзначајнијим активностима из планова билатералне војне сарадње са земљама у којима ће бити ангажовани.

Кандидати за дужности изасланика одбране и помоћника изасланика су у завршној фази припрема и очекује се њихово скоро упућивање у ових пет земаља.

Изасланике одбране претходно је примио министар одбране Зоран Ђорђевић.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 29.03.2019. | Саопштење о трибини о НАТО агресији

    У складу са Програмом обележавања 20 година од одбране од НАТО агресије, изасланици одбране Републике Србије су у протеклом периоду организовали низ догађаја

  • 12.03.2019. | Пуковнику Рашети француски орден Националног реда за заслуге

    Некадашњем изасланику одбране Републике Србије у Републици Француској пуковнику Зорану Рашети уручен је орден Националног реда за заслуге, у рангу витеза

  • 09.03.2019. | Министар Вулин на Конференцији изасланика одбране

    Састанку у оквиру Конференције изасланика одбране Републике Србије, одржаном данас у Дому Гарде на Топчидеру, присуствовали су министар одбране Александар Вулин, начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милан Мојсиловић и чланови колегијума министра одбране и начелника Генералштаба.

Важнији линкови

Пратите нас