29052017_NGS.jpg

Начелник Генералштаба са кандидатима за рад у изасланствима одбране

29. 05. 2017

Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић, у склопу припрема кандидата за рад у изасланствима одбране Републике Србије, обавио је данас завршне разговоре са кандидатима за рад у изасланствима одбране у Великој Британији, Немачкој, Румунији, Хрватској и Италији.

Генерал Диковић је нашим официрима пожелео да успешно заврше све припреме за предстојеће дужности,  уз поруку да савесно и одговорно представљају и штите интересе Републике Србије, Министарства одбране и Војске Србије.

Том приликом, начелник Генералштаба  информисао је кандидате за изасланике и помоћника изасланика одбране о активностима Војске Србије, као и о најзначајнијим активностима из планова билатералне војне сарадње са земљама у којима ће бити ангажовани.

Кандидати за дужности изасланика одбране и помоћника изасланика су у завршној фази припрема и очекује се њихово скоро упућивање у ових пет земаља.

Изасланике одбране претходно је примио министар одбране Зоран Ђорђевић.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 24.12.2018. | Завршена Радионица о отвореним изворима

    Директор Војнообавештајне агенције бригадни генерал Зоран Стојковић доделио је у петак, 21. децембра, сертификате полазницима Радионице о употреби података

  • 21.12.2018. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 21. децембра 2018. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције, за претходни период.

  • 11.12.2018. | Сарадња са Радио-телевизијом Србије

    Полазници Програма стручног усавршавања за рад у изасланствима одбране, који спроводи Војнообавештајна агенција, посетили су 5. децембра Радио-телевизију Србије.

Важнији линкови

Пратите нас