29052017_1.jpg

Министар Ђорђевић примио кандидате за изасланике одбране

29. 05. 2017

Министар одбране Зоран Ђорђевић састао се са официрима који су кандидати за дужности у изасланствима одбране Републике Србије.

Министар Ђорђевић упознао је официре са приоритетним задацима који их очекују на новим дужностима, у циљу јачања билатералне војне сарадње Министарства одбране и Војске Србије са страним партнерима.

Пет официра се налази на завршним припремама за рад у изасланствима одбране Републике Србије и биће упућени на дужности у Велику Британију, Италију, Немачку, Румунију и Хрватску.

Петорицу кандидата за дужности изасланика и помоћника изасланика одбране примиће у току дана и начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић.


Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 24.12.2018. | Завршена Радионица о отвореним изворима

    Директор Војнообавештајне агенције бригадни генерал Зоран Стојковић доделио је у петак, 21. децембра, сертификате полазницима Радионице о употреби података

  • 21.12.2018. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 21. децембра 2018. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције, за претходни период.

  • 11.12.2018. | Сарадња са Радио-телевизијом Србије

    Полазници Програма стручног усавршавања за рад у изасланствима одбране, који спроводи Војнообавештајна агенција, посетили су 5. децембра Радио-телевизију Србије.

Важнији линкови

Пратите нас