29052017_1.jpg

Министар Ђорђевић примио кандидате за изасланике одбране

29. 05. 2017

Министар одбране Зоран Ђорђевић састао се са официрима који су кандидати за дужности у изасланствима одбране Републике Србије.

Министар Ђорђевић упознао је официре са приоритетним задацима који их очекују на новим дужностима, у циљу јачања билатералне војне сарадње Министарства одбране и Војске Србије са страним партнерима.

Пет официра се налази на завршним припремама за рад у изасланствима одбране Републике Србије и биће упућени на дужности у Велику Британију, Италију, Немачку, Румунију и Хрватску.

Петорицу кандидата за дужности изасланика и помоћника изасланика одбране примиће у току дана и начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић.


Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 29.03.2019. | Саопштење о трибини о НАТО агресији

    У складу са Програмом обележавања 20 година од одбране од НАТО агресије, изасланици одбране Републике Србије су у протеклом периоду организовали низ догађаја

  • 12.03.2019. | Пуковнику Рашети француски орден Националног реда за заслуге

    Некадашњем изасланику одбране Републике Србије у Републици Француској пуковнику Зорану Рашети уручен је орден Националног реда за заслуге, у рангу витеза

  • 09.03.2019. | Министар Вулин на Конференцији изасланика одбране

    Састанку у оквиру Конференције изасланика одбране Републике Србије, одржаном данас у Дому Гарде на Топчидеру, присуствовали су министар одбране Александар Вулин, начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милан Мојсиловић и чланови колегијума министра одбране и начелника Генералштаба.

Важнији линкови

Пратите нас