29052017_1.jpg

Министар Ђорђевић примио кандидате за изасланике одбране

29. 05. 2017

Министар одбране Зоран Ђорђевић састао се са официрима који су кандидати за дужности у изасланствима одбране Републике Србије.

Министар Ђорђевић упознао је официре са приоритетним задацима који их очекују на новим дужностима, у циљу јачања билатералне војне сарадње Министарства одбране и Војске Србије са страним партнерима.

Пет официра се налази на завршним припремама за рад у изасланствима одбране Републике Србије и биће упућени на дужности у Велику Британију, Италију, Немачку, Румунију и Хрватску.

Петорицу кандидата за дужности изасланика и помоћника изасланика одбране примиће у току дана и начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић.


Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 09.07.2019. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 9. јула 2019. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције за претходни период.

  • 14.06.2019. | Састанак министра одбране са будућим изасланицима одбране

    Министар одбране Александар Вулин разговарао је данас са официрима Војнообавештајне агенције, који ће у наредном периоду преузети дужност изасланика одбране Републике Србије у иностранству.

  • 14.06.2019. | Пријем код патријарха Иринеја

    Његова светост патријарх српски господин Иринеј примио је 12. јуна 2019. године у Српској патријаршији у Београду делегацију Војнообавештајне агенције на челу са директором бригадним генералом Зораном Стојковићем.

Важнији линкови

Пратите нас