VOA logo

Додељене стимулативне мере припадницима Војнообавештајне агенције

28. 12. 2017

Поводом предстојећих новогодишњих и божићних празника, заменик директора Војнообавештајне агенције пуковник Зоран Стојковић уручио је данас награђеним припадницима Агенције стимулативне мере за исказане резултате у раду током 2017. године.

Нематеријалним стимулативним мерама из надлежности министра одбране и заменика директора награђено је 37 припадника Војнообавештајне агенције.

Обраћајући се запосленима и награђенима, пуковник Зоран Стојковић рекао је да је 2017. година била успешна и да је управо захваљујући њиховом ангажовању Војнообавештајна агенција извршила све постављене задатке. 

"Наставите да гајите добре међуљудске односе и да својим односом према раду и обавезама будете колектив за пример", истакао је заменик директора ВОА.

Стимулативне мере којима су награђени припадници ВОА су наградно одсуство, књигe, похвалe, као и боравак у једном од објеката за одмор и рекреацију Министарства одбране и Војске Србије.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 24.12.2018. | Завршена Радионица о отвореним изворима

    Директор Војнообавештајне агенције бригадни генерал Зоран Стојковић доделио је у петак, 21. децембра, сертификате полазницима Радионице о употреби података

  • 21.12.2018. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 21. децембра 2018. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције, за претходни период.

  • 11.12.2018. | Сарадња са Радио-телевизијом Србије

    Полазници Програма стручног усавршавања за рад у изасланствима одбране, који спроводи Војнообавештајна агенција, посетили су 5. децембра Радио-телевизију Србије.

Важнији линкови

Пратите нас