VOA logo

Додељене стимулативне мере припадницима Војнообавештајне агенције

28. 12. 2017

Поводом предстојећих новогодишњих и божићних празника, заменик директора Војнообавештајне агенције пуковник Зоран Стојковић уручио је данас награђеним припадницима Агенције стимулативне мере за исказане резултате у раду током 2017. године.

Нематеријалним стимулативним мерама из надлежности министра одбране и заменика директора награђено је 37 припадника Војнообавештајне агенције.

Обраћајући се запосленима и награђенима, пуковник Зоран Стојковић рекао је да је 2017. година била успешна и да је управо захваљујући њиховом ангажовању Војнообавештајна агенција извршила све постављене задатке. 

"Наставите да гајите добре међуљудске односе и да својим односом према раду и обавезама будете колектив за пример", истакао је заменик директора ВОА.

Стимулативне мере којима су награђени припадници ВОА су наградно одсуство, књигe, похвалe, као и боравак у једном од објеката за одмор и рекреацију Министарства одбране и Војске Србије.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 09.07.2019. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 9. јула 2019. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције за претходни период.

  • 14.06.2019. | Састанак министра одбране са будућим изасланицима одбране

    Министар одбране Александар Вулин разговарао је данас са официрима Војнообавештајне агенције, који ће у наредном периоду преузети дужност изасланика одбране Републике Србије у иностранству.

  • 14.06.2019. | Пријем код патријарха Иринеја

    Његова светост патријарх српски господин Иринеј примио је 12. јуна 2019. године у Српској патријаршији у Београду делегацију Војнообавештајне агенције на челу са директором бригадним генералом Зораном Стојковићем.

Важнији линкови

Пратите нас