VOA logo

Додељене стимулативне мере припадницима Војнообавештајне агенције

28. 12. 2017

Поводом предстојећих новогодишњих и божићних празника, заменик директора Војнообавештајне агенције пуковник Зоран Стојковић уручио је данас награђеним припадницима Агенције стимулативне мере за исказане резултате у раду током 2017. године.

Нематеријалним стимулативним мерама из надлежности министра одбране и заменика директора награђено је 37 припадника Војнообавештајне агенције.

Обраћајући се запосленима и награђенима, пуковник Зоран Стојковић рекао је да је 2017. година била успешна и да је управо захваљујући њиховом ангажовању Војнообавештајна агенција извршила све постављене задатке. 

"Наставите да гајите добре међуљудске односе и да својим односом према раду и обавезама будете колектив за пример", истакао је заменик директора ВОА.

Стимулативне мере којима су награђени припадници ВОА су наградно одсуство, књигe, похвалe, као и боравак у једном од објеката за одмор и рекреацију Министарства одбране и Војске Србије.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 29.03.2019. | Саопштење о трибини о НАТО агресији

    У складу са Програмом обележавања 20 година од одбране од НАТО агресије, изасланици одбране Републике Србије су у протеклом периоду организовали низ догађаја

  • 12.03.2019. | Пуковнику Рашети француски орден Националног реда за заслуге

    Некадашњем изасланику одбране Републике Србије у Републици Француској пуковнику Зорану Рашети уручен је орден Националног реда за заслуге, у рангу витеза

  • 09.03.2019. | Министар Вулин на Конференцији изасланика одбране

    Састанку у оквиру Конференције изасланика одбране Републике Србије, одржаном данас у Дому Гарде на Топчидеру, присуствовали су министар одбране Александар Вулин, начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милан Мојсиловић и чланови колегијума министра одбране и начелника Генералштаба.

Важнији линкови

Пратите нас