VOA logo

Честитка начелника ГШ ВС припадницима Војнообавештајне агенције

28. 02. 2017

У име припадника Војске Србије и своје лично, припадницима Војнообавештајне агенције упућујем срдачне честитке поводом 05. марта - Дана агенције.

Као део јединственог безбедносно-обавештајног система Републике Србије, успешним обавл.ањем обавештајних послова од изузетног значаја за одбрану и представљањем и заштитом интереса Министарства одбране и Републике Србије у иностранству, дајете немерљив допринос очувању безбедности система одбране.

Уверен сам да ћете и у наредном периоду, као стручни и руководећи орган војнообавештајне службе Министарства одбране и саставни део система безбедности Републике Србије, наставити да остварујете запажене резултате у раду, у чему вам желим пуно успеха.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 24.12.2018. | Завршена Радионица о отвореним изворима

    Директор Војнообавештајне агенције бригадни генерал Зоран Стојковић доделио је у петак, 21. децембра, сертификате полазницима Радионице о употреби података

  • 21.12.2018. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 21. децембра 2018. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције, за претходни период.

  • 11.12.2018. | Сарадња са Радио-телевизијом Србије

    Полазници Програма стручног усавршавања за рад у изасланствима одбране, који спроводи Војнообавештајна агенција, посетили су 5. децембра Радио-телевизију Србије.

Важнији линкови

Пратите нас