VOA logo

Честитка начелника ГШ ВС припадницима Војнообавештајне агенције

28. 02. 2017

У име припадника Војске Србије и своје лично, припадницима Војнообавештајне агенције упућујем срдачне честитке поводом 05. марта - Дана агенције.

Као део јединственог безбедносно-обавештајног система Републике Србије, успешним обавл.ањем обавештајних послова од изузетног значаја за одбрану и представљањем и заштитом интереса Министарства одбране и Републике Србије у иностранству, дајете немерљив допринос очувању безбедности система одбране.

Уверен сам да ћете и у наредном периоду, као стручни и руководећи орган војнообавештајне службе Министарства одбране и саставни део система безбедности Републике Србије, наставити да остварујете запажене резултате у раду, у чему вам желим пуно успеха.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 29.03.2019. | Саопштење о трибини о НАТО агресији

    У складу са Програмом обележавања 20 година од одбране од НАТО агресије, изасланици одбране Републике Србије су у протеклом периоду организовали низ догађаја

  • 12.03.2019. | Пуковнику Рашети француски орден Националног реда за заслуге

    Некадашњем изасланику одбране Републике Србије у Републици Француској пуковнику Зорану Рашети уручен је орден Националног реда за заслуге, у рангу витеза

  • 09.03.2019. | Министар Вулин на Конференцији изасланика одбране

    Састанку у оквиру Конференције изасланика одбране Републике Србије, одржаном данас у Дому Гарде на Топчидеру, присуствовали су министар одбране Александар Вулин, начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милан Мојсиловић и чланови колегијума министра одбране и начелника Генералштаба.

Важнији линкови

Пратите нас