VOA logo

Честитка начелника ГШ ВС припадницима Војнообавештајне агенције

28. 02. 2017

У име припадника Војске Србије и своје лично, припадницима Војнообавештајне агенције упућујем срдачне честитке поводом 05. марта - Дана агенције.

Као део јединственог безбедносно-обавештајног система Републике Србије, успешним обавл.ањем обавештајних послова од изузетног значаја за одбрану и представљањем и заштитом интереса Министарства одбране и Републике Србије у иностранству, дајете немерљив допринос очувању безбедности система одбране.

Уверен сам да ћете и у наредном периоду, као стручни и руководећи орган војнообавештајне службе Министарства одбране и саставни део система безбедности Републике Србије, наставити да остварујете запажене резултате у раду, у чему вам желим пуно успеха.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 09.07.2019. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 9. јула 2019. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције за претходни период.

  • 14.06.2019. | Састанак министра одбране са будућим изасланицима одбране

    Министар одбране Александар Вулин разговарао је данас са официрима Војнообавештајне агенције, који ће у наредном периоду преузети дужност изасланика одбране Републике Србије у иностранству.

  • 14.06.2019. | Пријем код патријарха Иринеја

    Његова светост патријарх српски господин Иринеј примио је 12. јуна 2019. године у Српској патријаршији у Београду делегацију Војнообавештајне агенције на челу са директором бригадним генералом Зораном Стојковићем.

Важнији линкови

Пратите нас