Sastanak sa kandidatima.jpg

Састанак са кандидатима за изасланике одбране

27. 04. 2015

Министар одбране Братислав Гашић састао се са официрима који су кандидати за дужности у изасланствима одбране Србије.

Састанку је присуствовао директор Војнообавештајне агенције бригадни генерал Славољуб Дабић.

Министар Гашић упознао је официре са приоритерним задацима који их очекују на новим дужностима, у циљу јачања билатералне војне сарадње Министарства одбране и Војске Србије.

Једанаест официра налази се на завршним припремама за дужности у изасланствима одбране Србије. Нови изасланици одбране биће на дужностима у САД, Белгији, Грчкој, Пољској, Израелу, Египту, Мађарској, Македонији и Турској, док ће у Руској Федерацији и Великој Британији бити упућени нови помоћници изасланика одбране.


Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 09.07.2019. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 9. јула 2019. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције за претходни период.

  • 14.06.2019. | Састанак министра одбране са будућим изасланицима одбране

    Министар одбране Александар Вулин разговарао је данас са официрима Војнообавештајне агенције, који ће у наредном периоду преузети дужност изасланика одбране Републике Србије у иностранству.

  • 14.06.2019. | Пријем код патријарха Иринеја

    Његова светост патријарх српски господин Иринеј примио је 12. јуна 2019. године у Српској патријаршији у Београду делегацију Војнообавештајне агенције на челу са директором бригадним генералом Зораном Стојковићем.

Важнији линкови

Пратите нас