Sastanak sa kandidatima.jpg

Састанак са кандидатима за изасланике одбране

27. 04. 2015

Министар одбране Братислав Гашић састао се са официрима који су кандидати за дужности у изасланствима одбране Србије.

Састанку је присуствовао директор Војнообавештајне агенције бригадни генерал Славољуб Дабић.

Министар Гашић упознао је официре са приоритерним задацима који их очекују на новим дужностима, у циљу јачања билатералне војне сарадње Министарства одбране и Војске Србије.

Једанаест официра налази се на завршним припремама за дужности у изасланствима одбране Србије. Нови изасланици одбране биће на дужностима у САД, Белгији, Грчкој, Пољској, Израелу, Египту, Мађарској, Македонији и Турској, док ће у Руској Федерацији и Великој Британији бити упућени нови помоћници изасланика одбране.


Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 24.12.2018. | Завршена Радионица о отвореним изворима

    Директор Војнообавештајне агенције бригадни генерал Зоран Стојковић доделио је у петак, 21. децембра, сертификате полазницима Радионице о употреби података

  • 21.12.2018. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 21. децембра 2018. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције, за претходни период.

  • 11.12.2018. | Сарадња са Радио-телевизијом Србије

    Полазници Програма стручног усавршавања за рад у изасланствима одбране, који спроводи Војнообавештајна агенција, посетили су 5. децембра Радио-телевизију Србије.

Важнији линкови

Пратите нас