27_mart_2024_union.JPG

Посета студената Факултета за међународну политику и безбедност Универзитета Унион - Никола Тесла у Београду

27. 03. 2024

Студенти Факултета за међународну политику и безбедност Универзитета Унион - Никола Тесла у Београду са деканом госпођом Виолетом Таловић су у оквиру стручне праксе, посетили Војнообавештајну агенцију дана 27.03.2024. године.

Обишли су сталну изложбену поставку о историји Војнообавештајне службе у Србији и упознали се са дугом и богатом традицијом обавештајне делатности, која датира од 1884. године.

Заменик директора Војнообавештајне агенције пуковник Пајић Дејан је студенте упознао са местом и улогом Војнообавештајне агенције у безбедносно-обавештајном систему Републике Србије и њеним надлежностима, организацијом, мисијама и задацима.

Декан госпођа Виолета Таловић се  захвалила припадницима Војнообавештајне агенције на пријему, презентованим садржајима и до сада оствареној сарадњи. Истакла је да наставне посете Војнообавештајној агенцији представљају значајну активност са аспекта повезивања теорије и праксе и проширивања знања студената и изразила је наду да ће се дугогодишња успешна сарадња продубљивати и у будућности.
 


Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

Важнији линкови

Пратите нас