23 02 2018 analiza rada voa.JPG

Анализа рада Војнообавештајне агенције

26. 02. 2018

У Војнообавештајној агенцији у петак, 23. фебруара, одржана је Годишња анализа рада за 2017. годину, којом је председавао заменик директора ВОА пуковник Зоран Стојковић.

 

Начелници главних одељења и руководиоци група Агенције представили су резултате рада у својим организационим целинама у протеклој години, истакли проблеме са којима су се суочавали, као и предлоге за њихово решавање.

 

Пуковник Стојковић рекао је да су у 2017. години начињени значајни помаци у раду ВОА, са циљем прилагођавања новом стратегијском окружењу и савременим токовима у обавештајној делатности. Он је истакао да ВОА не заостаје за сличним службама развијених земаља и да се непрекидно ради на унапређењу оперативних способности Агенције.

 

Анализи рада ВОА присуствовали су државни секретар у Министарству одбране Александар Живковић и начелник Управе за обавештајно – извиђачке послове ГШ ВС (Ј-2) бригадни генерал Илија Тодоров.

 

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 24.12.2018. | Завршена Радионица о отвореним изворима

    Директор Војнообавештајне агенције бригадни генерал Зоран Стојковић доделио је у петак, 21. децембра, сертификате полазницима Радионице о употреби података

  • 21.12.2018. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 21. децембра 2018. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције, за претходни период.

  • 11.12.2018. | Сарадња са Радио-телевизијом Србије

    Полазници Програма стручног усавршавања за рад у изасланствима одбране, који спроводи Војнообавештајна агенција, посетили су 5. децембра Радио-телевизију Србије.

Важнији линкови

Пратите нас