23 02 2018 analiza rada voa.JPG

Анализа рада Војнообавештајне агенције

26. 02. 2018

У Војнообавештајној агенцији у петак, 23. фебруара, одржана је Годишња анализа рада за 2017. годину, којом је председавао заменик директора ВОА пуковник Зоран Стојковић.

 

Начелници главних одељења и руководиоци група Агенције представили су резултате рада у својим организационим целинама у протеклој години, истакли проблеме са којима су се суочавали, као и предлоге за њихово решавање.

 

Пуковник Стојковић рекао је да су у 2017. години начињени значајни помаци у раду ВОА, са циљем прилагођавања новом стратегијском окружењу и савременим токовима у обавештајној делатности. Он је истакао да ВОА не заостаје за сличним службама развијених земаља и да се непрекидно ради на унапређењу оперативних способности Агенције.

 

Анализи рада ВОА присуствовали су државни секретар у Министарству одбране Александар Живковић и начелник Управе за обавештајно – извиђачке послове ГШ ВС (Ј-2) бригадни генерал Илија Тодоров.

 

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 29.03.2019. | Саопштење о трибини о НАТО агресији

    У складу са Програмом обележавања 20 година од одбране од НАТО агресије, изасланици одбране Републике Србије су у протеклом периоду организовали низ догађаја

  • 12.03.2019. | Пуковнику Рашети француски орден Националног реда за заслуге

    Некадашњем изасланику одбране Републике Србије у Републици Француској пуковнику Зорану Рашети уручен је орден Националног реда за заслуге, у рангу витеза

  • 09.03.2019. | Министар Вулин на Конференцији изасланика одбране

    Састанку у оквиру Конференције изасланика одбране Републике Србије, одржаном данас у Дому Гарде на Топчидеру, присуствовали су министар одбране Александар Вулин, начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милан Мојсиловић и чланови колегијума министра одбране и начелника Генералштаба.

Важнији линкови

Пратите нас