23 02 2018 analiza rada voa.JPG

Анализа рада Војнообавештајне агенције

26. 02. 2018

У Војнообавештајној агенцији у петак, 23. фебруара, одржана је Годишња анализа рада за 2017. годину, којом је председавао заменик директора ВОА пуковник Зоран Стојковић.

 

Начелници главних одељења и руководиоци група Агенције представили су резултате рада у својим организационим целинама у протеклој години, истакли проблеме са којима су се суочавали, као и предлоге за њихово решавање.

 

Пуковник Стојковић рекао је да су у 2017. години начињени значајни помаци у раду ВОА, са циљем прилагођавања новом стратегијском окружењу и савременим токовима у обавештајној делатности. Он је истакао да ВОА не заостаје за сличним службама развијених земаља и да се непрекидно ради на унапређењу оперативних способности Агенције.

 

Анализи рада ВОА присуствовали су државни секретар у Министарству одбране Александар Живковић и начелник Управе за обавештајно – извиђачке послове ГШ ВС (Ј-2) бригадни генерал Илија Тодоров.

 

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 09.07.2019. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 9. јула 2019. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције за претходни период.

  • 14.06.2019. | Састанак министра одбране са будућим изасланицима одбране

    Министар одбране Александар Вулин разговарао је данас са официрима Војнообавештајне агенције, који ће у наредном периоду преузети дужност изасланика одбране Републике Србије у иностранству.

  • 14.06.2019. | Пријем код патријарха Иринеја

    Његова светост патријарх српски господин Иринеј примио је 12. јуна 2019. године у Српској патријаршији у Београду делегацију Војнообавештајне агенције на челу са директором бригадним генералом Зораном Стојковићем.

Важнији линкови

Пратите нас