VOA logo

Честитка поводом 5. марта - Дана Војнообавештајне агенције

28. 02. 2017

Свим припадницима Војнообавештајне агенције упућујем искрене честитке поводом 5. марта - Дана Агенције.

Професионално извршавајући постављене задатке показали сте да сте кључни чинилац обавештајно-безбедносног система како Министарства одбране и Војске Србије, тако и Републике Србије, настављате традицију Спољног одсека Оперативног одељења из 1884.године када је први пут у модерној српској држави установљена организациона целина војске која се искључиво бавила војнообавештајном делатношћу.

Честитам вам празник, сигуран да ћете у наредном периоду још више унапредити рад Агенције у чему вам желим пуно успеха.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 09.07.2019. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 9. јула 2019. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције за претходни период.

  • 14.06.2019. | Састанак министра одбране са будућим изасланицима одбране

    Министар одбране Александар Вулин разговарао је данас са официрима Војнообавештајне агенције, који ће у наредном периоду преузети дужност изасланика одбране Републике Србије у иностранству.

  • 14.06.2019. | Пријем код патријарха Иринеја

    Његова светост патријарх српски господин Иринеј примио је 12. јуна 2019. године у Српској патријаршији у Београду делегацију Војнообавештајне агенције на челу са директором бригадним генералом Зораном Стојковићем.

Важнији линкови

Пратите нас