Poseta_buducih_diplomata_RTS.jpg

Посета будућих војних дипломата РТС-у и Медија центру „Одбрана“

25. 11. 2015

Београд - Група официра Војнообавештајне агенције, кандидата за изасланике одбране Републике Србије, посетила је РТС и Медија центар „Одбрана“ МО Р. Србије.

Тежиште посете Медија центру „Одбрана“ било је на медијском праћењу активности МО и ВС, као и информисању јавности посредством веб-сајтова и друштвених мрежа под обележјем Министарства одбране и Војске Србије.

Циљ посете РТС-у био је упознавање са процесом рада у информативној редакцији, у циљу практичног оспособљавања будућих војних дипломата за пружање медијске подршке приликом извештавања о догађајима и активностима значајним за ширу јавност.

Током посете официри су обишли изложбу слика Надежде Петровић у галерији Медија центра, као и програмски архив и изложбу слика Љубе Поповића у просторијама РТС-а.


Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 29.03.2019. | Саопштење о трибини о НАТО агресији

    У складу са Програмом обележавања 20 година од одбране од НАТО агресије, изасланици одбране Републике Србије су у протеклом периоду организовали низ догађаја

  • 12.03.2019. | Пуковнику Рашети француски орден Националног реда за заслуге

    Некадашњем изасланику одбране Републике Србије у Републици Француској пуковнику Зорану Рашети уручен је орден Националног реда за заслуге, у рангу витеза

  • 09.03.2019. | Министар Вулин на Конференцији изасланика одбране

    Састанку у оквиру Конференције изасланика одбране Републике Србије, одржаном данас у Дому Гарде на Топчидеру, присуствовали су министар одбране Александар Вулин, начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милан Мојсиловић и чланови колегијума министра одбране и начелника Генералштаба.

Важнији линкови

Пратите нас