Poseta_buducih_diplomata_RTS.jpg

Посета будућих војних дипломата РТС-у и Медија центру „Одбрана“

25. 11. 2015

Београд - Група официра Војнообавештајне агенције, кандидата за изасланике одбране Републике Србије, посетила је РТС и Медија центар „Одбрана“ МО Р. Србије.

Тежиште посете Медија центру „Одбрана“ било је на медијском праћењу активности МО и ВС, као и информисању јавности посредством веб-сајтова и друштвених мрежа под обележјем Министарства одбране и Војске Србије.

Циљ посете РТС-у био је упознавање са процесом рада у информативној редакцији, у циљу практичног оспособљавања будућих војних дипломата за пружање медијске подршке приликом извештавања о догађајима и активностима значајним за ширу јавност.

Током посете официри су обишли изложбу слика Надежде Петровић у галерији Медија центра, као и програмски архив и изложбу слика Љубе Поповића у просторијама РТС-а.


Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 09.07.2019. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 9. јула 2019. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције за претходни период.

  • 14.06.2019. | Састанак министра одбране са будућим изасланицима одбране

    Министар одбране Александар Вулин разговарао је данас са официрима Војнообавештајне агенције, који ће у наредном периоду преузети дужност изасланика одбране Републике Србије у иностранству.

  • 14.06.2019. | Пријем код патријарха Иринеја

    Његова светост патријарх српски господин Иринеј примио је 12. јуна 2019. године у Српској патријаршији у Београду делегацију Војнообавештајне агенције на челу са директором бригадним генералом Зораном Стојковићем.

Важнији линкови

Пратите нас