Poseta_buducih_diplomata_RTS.jpg

Посета будућих војних дипломата РТС-у и Медија центру „Одбрана“

25. 11. 2015

Београд - Група официра Војнообавештајне агенције, кандидата за изасланике одбране Републике Србије, посетила је РТС и Медија центар „Одбрана“ МО Р. Србије.

Тежиште посете Медија центру „Одбрана“ било је на медијском праћењу активности МО и ВС, као и информисању јавности посредством веб-сајтова и друштвених мрежа под обележјем Министарства одбране и Војске Србије.

Циљ посете РТС-у био је упознавање са процесом рада у информативној редакцији, у циљу практичног оспособљавања будућих војних дипломата за пружање медијске подршке приликом извештавања о догађајима и активностима значајним за ширу јавност.

Током посете официри су обишли изложбу слика Надежде Петровић у галерији Медија центра, као и програмски архив и изложбу слика Љубе Поповића у просторијама РТС-а.


Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 13.11.2018. | Бригадни генерал Стојковић на Конференцији SEEMIC

    Директор Војнообавештајне агенције бригадни генерал Зоран Стојковић учествовао је 7. новембра у Тирани на 10. годишњој конференцији

  • 09.11.2018. | Обележен Дан примирја

    У Војнообавештајној агенцији данас је свечаним постројавањем припадника ВОА обележен 11. новембар - Дан примирја у Првом светском рату.

  • 24.10.2018. | Трибина o војнoj дипломатији

    На штанду Министарства одбране и Војске Србије на београдском Сајму књига у уторак, 23. октобра, одржана је трибина

Важнији линкови

Пратите нас