VOA logo

У Војнообавештајној агенцији обележен Дан Војске Србије

23. 04. 2018

У Војнообавештајној агенцији свечано је обележен 23. април - Дан Војске Србије.

Заменик директора ВОА пуковник Зоран Стојковић честитао је припадницима Агенције најзначајнији војни празник, са жељом да своје задатке и убудуће обављају са једнаком посвећеношћу и пожртвованошћу.

На свечаности су прочитане наредбе о унапређењима, као и стимулативне мере награђеним припадницима Агенције.

Наредбом министра одбране поводом Дана ВС унапређено је укупно 12 официра и подофицира Агенције. Министар је боравком од седам дана у објектима МО и ВС намењеним за рекреацију и одмор наградио два припадника ВОА, наградним одсуством четири, а књигом једног припадника Агенције.

Из надлежности заменика директора ВОА додељено је 27 стимулативних мера. Наградно одсуство добило је шест припадника ВОА, књигу десет, док је 11 припадника ВОА похваљено.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 29.03.2019. | Саопштење о трибини о НАТО агресији

    У складу са Програмом обележавања 20 година од одбране од НАТО агресије, изасланици одбране Републике Србије су у протеклом периоду организовали низ догађаја

  • 12.03.2019. | Пуковнику Рашети француски орден Националног реда за заслуге

    Некадашњем изасланику одбране Републике Србије у Републици Француској пуковнику Зорану Рашети уручен је орден Националног реда за заслуге, у рангу витеза

  • 09.03.2019. | Министар Вулин на Конференцији изасланика одбране

    Састанку у оквиру Конференције изасланика одбране Републике Србије, одржаном данас у Дому Гарде на Топчидеру, присуствовали су министар одбране Александар Вулин, начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милан Мојсиловић и чланови колегијума министра одбране и начелника Генералштаба.

Важнији линкови

Пратите нас