VOA logo

У Војнообавештајној агенцији обележен Дан Војске Србије

23. 04. 2018

У Војнообавештајној агенцији свечано је обележен 23. април - Дан Војске Србије.

Заменик директора ВОА пуковник Зоран Стојковић честитао је припадницима Агенције најзначајнији војни празник, са жељом да своје задатке и убудуће обављају са једнаком посвећеношћу и пожртвованошћу.

На свечаности су прочитане наредбе о унапређењима, као и стимулативне мере награђеним припадницима Агенције.

Наредбом министра одбране поводом Дана ВС унапређено је укупно 12 официра и подофицира Агенције. Министар је боравком од седам дана у објектима МО и ВС намењеним за рекреацију и одмор наградио два припадника ВОА, наградним одсуством четири, а књигом једног припадника Агенције.

Из надлежности заменика директора ВОА додељено је 27 стимулативних мера. Наградно одсуство добило је шест припадника ВОА, књигу десет, док је 11 припадника ВОА похваљено.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 24.12.2018. | Завршена Радионица о отвореним изворима

    Директор Војнообавештајне агенције бригадни генерал Зоран Стојковић доделио је у петак, 21. децембра, сертификате полазницима Радионице о употреби података

  • 21.12.2018. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 21. децембра 2018. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције, за претходни период.

  • 11.12.2018. | Сарадња са Радио-телевизијом Србије

    Полазници Програма стручног усавршавања за рад у изасланствима одбране, који спроводи Војнообавештајна агенција, посетили су 5. децембра Радио-телевизију Србије.

Важнији линкови

Пратите нас