VOA logo

У Војнообавештајној агенцији обележен Дан Војске Србије

23. 04. 2018

У Војнообавештајној агенцији свечано је обележен 23. април - Дан Војске Србије.

Заменик директора ВОА пуковник Зоран Стојковић честитао је припадницима Агенције најзначајнији војни празник, са жељом да своје задатке и убудуће обављају са једнаком посвећеношћу и пожртвованошћу.

На свечаности су прочитане наредбе о унапређењима, као и стимулативне мере награђеним припадницима Агенције.

Наредбом министра одбране поводом Дана ВС унапређено је укупно 12 официра и подофицира Агенције. Министар је боравком од седам дана у објектима МО и ВС намењеним за рекреацију и одмор наградио два припадника ВОА, наградним одсуством четири, а књигом једног припадника Агенције.

Из надлежности заменика директора ВОА додељено је 27 стимулативних мера. Наградно одсуство добило је шест припадника ВОА, књигу десет, док је 11 припадника ВОА похваљено.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 09.07.2019. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 9. јула 2019. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције за претходни период.

  • 14.06.2019. | Састанак министра одбране са будућим изасланицима одбране

    Министар одбране Александар Вулин разговарао је данас са официрима Војнообавештајне агенције, који ће у наредном периоду преузети дужност изасланика одбране Републике Србије у иностранству.

  • 14.06.2019. | Пријем код патријарха Иринеја

    Његова светост патријарх српски господин Иринеј примио је 12. јуна 2019. године у Српској патријаршији у Београду делегацију Војнообавештајне агенције на челу са директором бригадним генералом Зораном Стојковићем.

Важнији линкови

Пратите нас