22_02_2017_GSU.jpg

Посета полазника Генералштабног усавршавања Војнообавештајној агенцији

22. 02. 2017

Полазници 60. класе Генералштабног усавршавања официра (ГШУ) реализовали су данас наставну посету Војнообавештајној агенцији (ВОА) Министарства одбране Републике Србије.

У обраћању заменика директора ВОА пуковника Стојковић Зорана истакнуто је да посета Вoјнообавештајној агенцији доприноси и уједно потврђује важност усавршавања официрског кадра.

Заменик директора ВОА упознао је полазнике 60. класе ГШУ са местом и улогом Агенције у безбедносно-обавештајном систему Републике Србије и законским оквиром деловања, мисијама и задацима Војнообавештајне агенције, као и значајем активности које реализује за систем одбране. Такође, презентована је организацијска структура, надлежности и задаци појединих организацијских целина и кључни елементи функционисања Агенције.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 24.12.2018. | Завршена Радионица о отвореним изворима

    Директор Војнообавештајне агенције бригадни генерал Зоран Стојковић доделио је у петак, 21. децембра, сертификате полазницима Радионице о употреби података

  • 21.12.2018. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 21. децембра 2018. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције, за претходни период.

  • 11.12.2018. | Сарадња са Радио-телевизијом Србије

    Полазници Програма стручног усавршавања за рад у изасланствима одбране, који спроводи Војнообавештајна агенција, посетили су 5. децембра Радио-телевизију Србије.

Важнији линкови

Пратите нас