20161118_Veterani_1.jpg

Посета Удружења ветерана војнообавештајне службе Србије

21. 11. 2016

Војнообавештајна агенција је 18. новембра 2016. године била домаћин посете високе делегације Удружења ветерана војнообавештајне службе Србије са делегацијама ветерана ВОС Руске Федерације и Р. Бугарске.

Током активности, гостима је представљена музејска поставка Агенције, у којој је приказан историјски развој Војнообавештајне службе у Србији од 1884. године до данас.

Заменик директора ВОА, пуковник Зоран Стојковић изразио је задовољство због наведене посете и упознао чланове делегација са пословима и задацима из функционалне надлежности Војнообавештајне агенције.

На крају посете, председник Управног одбора Удружења, генерал-мајор у пензији Радослав Шкорић, захвалио се заменику директора Војнообавештајне агенције у име представника Удружења ветерана ВОС Србије и гостију из Руске Федерације Р Бугарске на реализацији целокупног програма посете и пријатном боравку у објекту Агенције.


Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 09.07.2019. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 9. јула 2019. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције за претходни период.

  • 14.06.2019. | Састанак министра одбране са будућим изасланицима одбране

    Министар одбране Александар Вулин разговарао је данас са официрима Војнообавештајне агенције, који ће у наредном периоду преузети дужност изасланика одбране Републике Србије у иностранству.

  • 14.06.2019. | Пријем код патријарха Иринеја

    Његова светост патријарх српски господин Иринеј примио је 12. јуна 2019. године у Српској патријаршији у Београду делегацију Војнообавештајне агенције на челу са директором бригадним генералом Зораном Стојковићем.

Важнији линкови

Пратите нас