20161118_Veterani_1.jpg

Посета Удружења ветерана војнообавештајне службе Србије

21. 11. 2016

Војнообавештајна агенција је 18. новембра 2016. године била домаћин посете високе делегације Удружења ветерана војнообавештајне службе Србије са делегацијама ветерана ВОС Руске Федерације и Р. Бугарске.

Током активности, гостима је представљена музејска поставка Агенције, у којој је приказан историјски развој Војнообавештајне службе у Србији од 1884. године до данас.

Заменик директора ВОА, пуковник Зоран Стојковић изразио је задовољство због наведене посете и упознао чланове делегација са пословима и задацима из функционалне надлежности Војнообавештајне агенције.

На крају посете, председник Управног одбора Удружења, генерал-мајор у пензији Радослав Шкорић, захвалио се заменику директора Војнообавештајне агенције у име представника Удружења ветерана ВОС Србије и гостију из Руске Федерације Р Бугарске на реализацији целокупног програма посете и пријатном боравку у објекту Агенције.


Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 29.03.2019. | Саопштење о трибини о НАТО агресији

    У складу са Програмом обележавања 20 година од одбране од НАТО агресије, изасланици одбране Републике Србије су у протеклом периоду организовали низ догађаја

  • 12.03.2019. | Пуковнику Рашети француски орден Националног реда за заслуге

    Некадашњем изасланику одбране Републике Србије у Републици Француској пуковнику Зорану Рашети уручен је орден Националног реда за заслуге, у рангу витеза

  • 09.03.2019. | Министар Вулин на Конференцији изасланика одбране

    Састанку у оквиру Конференције изасланика одбране Републике Србије, одржаном данас у Дому Гарде на Топчидеру, присуствовали су министар одбране Александар Вулин, начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милан Мојсиловић и чланови колегијума министра одбране и начелника Генералштаба.

Важнији линкови

Пратите нас