20_09_2018_Uručene_Plakete.JPG

Уручене Плакете за изузетну сарадњу и допринос раду МУП-а

20. 09. 2018

Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић уручио је данас Плакете за изузетну сарадњу и допринос раду Министарства унутрашњих послова министру одбране Александру Вулину, заменику начелника Генералштаба Војске Србије генерал-мајору Петру Цветковићу и директору Војнообавештајне агенције бригадном генералу Зорану Стојковићу на свечаности у Палати Србија.

Министар Стефановић, Плакете за изузетну сарадњу и допринос раду МУП-а уручио је, том приликом, и председници Владе Републике Србије Ани Брнабић, директору БИА Братиславу Гашићу, председници Одбора за одбрану и унутрашње послове Марији Обрадовић и председнику Одбора за контролу служби безбедности Игору Бечићу.

Захваљујући на додељеном признању, председница Владе Брнабић указала је на значај сарадње међу институцијама, додајући да сматра да, иако је реч о симболичном гесту, треба показивати да се добра сарадња цени, јер је она, првенствено, у интересу наших грађана.
 
Министар Стефановић, истакао је том приликом, да су Плакете додељене људима са којима је то министарство имало изузетну сарадњу у претходном периоду.

- Захвални смо за тако добре сараднике и за људе који су нама помогли да наш посао буде ефикаснији, као и за подршку коју смо добијали – нагласио је министар Стефановић додајући да се може рећи да су сви они заједнички радили да будућност грађана Србије буде веома добра и да наша земља буде стабилна.
 
Након свечаности доделе плакета, министар Вулин присуствовао је свечаном отварању конференција о високотехнолошком криминалу и информационој безбедности „Повежи се сигурно“ која ће се наредна два дана одржавати у Палати „Србија“.
 


Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 24.12.2018. | Завршена Радионица о отвореним изворима

    Директор Војнообавештајне агенције бригадни генерал Зоран Стојковић доделио је у петак, 21. децембра, сертификате полазницима Радионице о употреби података

  • 21.12.2018. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 21. децембра 2018. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције, за претходни период.

  • 11.12.2018. | Сарадња са Радио-телевизијом Србије

    Полазници Програма стручног усавршавања за рад у изасланствима одбране, који спроводи Војнообавештајна агенција, посетили су 5. децембра Радио-телевизију Србије.

Важнији линкови

Пратите нас