Urucenje diplomatskih pasosa Naslovna slika.jpg

Уручење дипломатских пасоша

20. 06. 2017

У Војнообавештајној агенцији (ВОА) су будућим изасланицима одбране и члановима њихових породица уручени дипломатски пасоши пред упућивање на дужности у изасланствима одбране Р. Србије у Великој Британији, Румунији и Р. Хрватској.

Заменик директора ВОА, пуковник Зоран Стојковић, пожелевши им успешно обављање наведених дужности, истакао је да тежиште рада изасланика одбране реализација задатака у оквиру војно-дипломатске функције у области одбране, односно представљање и заштита интереса Министарства одбране и Војске Србије у иностранству.

У контексту реализације задатака на новој дужности, пуковник Стојковић је указао да су компетенције изасланика одбране широке и да представљају интегрални и битан део дипломатске мисије Републике Србије у свету.


Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 24.12.2018. | Завршена Радионица о отвореним изворима

    Директор Војнообавештајне агенције бригадни генерал Зоран Стојковић доделио је у петак, 21. децембра, сертификате полазницима Радионице о употреби података

  • 21.12.2018. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 21. децембра 2018. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције, за претходни период.

  • 11.12.2018. | Сарадња са Радио-телевизијом Србије

    Полазници Програма стручног усавршавања за рад у изасланствима одбране, који спроводи Војнообавештајна агенција, посетили су 5. децембра Радио-телевизију Србије.

Важнији линкови

Пратите нас