15_5_2018_poseta_indijske_delegacije_naslovna.JPG

Индијска делегација посетила Војнообавештајну агенцију

16. 05. 2018

Делегација Министарства одбране Индије, коју је предводио помоћник државног секретара Барун Митра, посетила је 15. маја Војнообавештајну агенцију ради сагледавања могућности за успостављање сарадње војнообавештајних служби две земље.

На састанку са индијском делегацијом констатовано је да постоји спремност обе стране за успостављање различитих модалитета војнообавештајне сарадње. Такође, представници делегација разговарали су о корацима које је потребно предузети како би се створиле могућности за спровођење конкретних активности.

Састанку су присуствовали и амбасадорка Индије у Београду Њ.Е. Нариндер Чаукан и представник Генералног војнообавештајног директората Индије бригадни генерал Ракеш Капур.
 


Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 09.07.2019. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 9. јула 2019. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције за претходни период.

  • 14.06.2019. | Састанак министра одбране са будућим изасланицима одбране

    Министар одбране Александар Вулин разговарао је данас са официрима Војнообавештајне агенције, који ће у наредном периоду преузети дужност изасланика одбране Републике Србије у иностранству.

  • 14.06.2019. | Пријем код патријарха Иринеја

    Његова светост патријарх српски господин Иринеј примио је 12. јуна 2019. године у Српској патријаршији у Београду делегацију Војнообавештајне агенције на челу са директором бригадним генералом Зораном Стојковићем.

Важнији линкови

Пратите нас