15_5_2018_poseta_indijske_delegacije_naslovna.JPG

Индијска делегација посетила Војнообавештајну агенцију

16. 05. 2018

Делегација Министарства одбране Индије, коју је предводио помоћник државног секретара Барун Митра, посетила је 15. маја Војнообавештајну агенцију ради сагледавања могућности за успостављање сарадње војнообавештајних служби две земље.

На састанку са индијском делегацијом констатовано је да постоји спремност обе стране за успостављање различитих модалитета војнообавештајне сарадње. Такође, представници делегација разговарали су о корацима које је потребно предузети како би се створиле могућности за спровођење конкретних активности.

Састанку су присуствовали и амбасадорка Индије у Београду Њ.Е. Нариндер Чаукан и представник Генералног војнообавештајног директората Индије бригадни генерал Ракеш Капур.
 


Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 24.12.2018. | Завршена Радионица о отвореним изворима

    Директор Војнообавештајне агенције бригадни генерал Зоран Стојковић доделио је у петак, 21. децембра, сертификате полазницима Радионице о употреби података

  • 21.12.2018. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 21. децембра 2018. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције, за претходни период.

  • 11.12.2018. | Сарадња са Радио-телевизијом Србије

    Полазници Програма стручног усавршавања за рад у изасланствима одбране, који спроводи Војнообавештајна агенција, посетили су 5. децембра Радио-телевизију Србије.

Важнији линкови

Пратите нас