13_02_2017_Saopstenje o poseti studenata.jpg

Студенти Факултета за међународну политику и безбедност у посети Војнообавештајној агенцији

13. 02. 2017

Студенти Факултета за међународну политику и безбедност посетили су данас, у оквиру стручне праксе, Војнообавештајну агенцију (ВОА) Министарства одбране Републике Србије.

На почетку посете студентима Факултета за међународну политику и безбедност презентована је музејска поставка војнообавештајне службе у Србији од 1884. године до данас, током које су упознати са богатом традицијом обавештајне делатности у Србији.

Потом је заменик директора ВОА пуковник Стојковић Зоран упознао студенте са местом Војнообавештајне агенције у систему одбране и безбедносно-обавештајном систему Републике Србије, као и њеним мисијама, функцијама и надлежностима.


Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 24.12.2018. | Завршена Радионица о отвореним изворима

    Директор Војнообавештајне агенције бригадни генерал Зоран Стојковић доделио је у петак, 21. децембра, сертификате полазницима Радионице о употреби података

  • 21.12.2018. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 21. децембра 2018. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције, за претходни период.

  • 11.12.2018. | Сарадња са Радио-телевизијом Србије

    Полазници Програма стручног усавршавања за рад у изасланствима одбране, који спроводи Војнообавештајна агенција, посетили су 5. децембра Радио-телевизију Србије.

Важнији линкови

Пратите нас