Poseta RTS naslovna.jpg

Сарадња са Радио-телевизијом Србије

11. 12. 2018

Полазници Програма стручног усавршавања за рад у изасланствима одбране, који спроводи Војнообавештајна агенција, посетили су 5. децембра Радио-телевизију Србије.

Са кандидатима за изасланике одбране су разговарали главна и одговорна уредница Забавног програма Оливера Ковачевић, одговорни уредник сајта Зоран Станојевић, одговорни уредник Јутарњег програма, Хронике и региона Саша Барбуловић, уредница деска Славица Ковачевић и уредник Спољнополитичке редакције Бојан Бркић.

Представници РТС-а упознали су кандидате са најважнијим сегментима  рада целина за које су одговорни и дали им корисне и практичне савете када је реч о сарадњи са новинарима, јавном наступу, коришћењу друштвених мрежа и феномену лажних вести. 

Уредница сложених пројеката Ана Марија Симоновић представила је кандидатима актуелне активности Јевног медијског сервиса, међу којима је посебно истакла тренутну јавну расправу о програмским садржајима.
 


Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 29.03.2019. | Саопштење о трибини о НАТО агресији

    У складу са Програмом обележавања 20 година од одбране од НАТО агресије, изасланици одбране Републике Србије су у протеклом периоду организовали низ догађаја

  • 12.03.2019. | Пуковнику Рашети француски орден Националног реда за заслуге

    Некадашњем изасланику одбране Републике Србије у Републици Француској пуковнику Зорану Рашети уручен је орден Националног реда за заслуге, у рангу витеза

  • 09.03.2019. | Министар Вулин на Конференцији изасланика одбране

    Састанку у оквиру Конференције изасланика одбране Републике Србије, одржаном данас у Дому Гарде на Топчидеру, присуствовали су министар одбране Александар Вулин, начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милан Мојсиловић и чланови колегијума министра одбране и начелника Генералштаба.

Важнији линкови

Пратите нас