Poseta RTS naslovna.jpg

Сарадња са Радио-телевизијом Србије

11. 12. 2018

Полазници Програма стручног усавршавања за рад у изасланствима одбране, који спроводи Војнообавештајна агенција, посетили су 5. децембра Радио-телевизију Србије.

Са кандидатима за изасланике одбране су разговарали главна и одговорна уредница Забавног програма Оливера Ковачевић, одговорни уредник сајта Зоран Станојевић, одговорни уредник Јутарњег програма, Хронике и региона Саша Барбуловић, уредница деска Славица Ковачевић и уредник Спољнополитичке редакције Бојан Бркић.

Представници РТС-а упознали су кандидате са најважнијим сегментима  рада целина за које су одговорни и дали им корисне и практичне савете када је реч о сарадњи са новинарима, јавном наступу, коришћењу друштвених мрежа и феномену лажних вести. 

Уредница сложених пројеката Ана Марија Симоновић представила је кандидатима актуелне активности Јевног медијског сервиса, међу којима је посебно истакла тренутну јавну расправу о програмским садржајима.
 


Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 09.07.2019. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 9. јула 2019. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције за претходни период.

  • 14.06.2019. | Састанак министра одбране са будућим изасланицима одбране

    Министар одбране Александар Вулин разговарао је данас са официрима Војнообавештајне агенције, који ће у наредном периоду преузети дужност изасланика одбране Републике Србије у иностранству.

  • 14.06.2019. | Пријем код патријарха Иринеја

    Његова светост патријарх српски господин Иринеј примио је 12. јуна 2019. године у Српској патријаршији у Београду делегацију Војнообавештајне агенције на челу са директором бригадним генералом Зораном Стојковићем.

Важнији линкови

Пратите нас