ispracajizaslanika1.jpg

Свечани коктел пред упућивање изасланика одбране

11. 06. 2014

Београд, јун 2014. године - У просторијама Војнообавештајне агенције (ВОА) данас је одржан коктел, који је прешао у традицију, пред упућивање изасланика одбране Републике Србије на њихове дужности у иностранству.

Заступник директора ВОА бригадни генерал Славољуб Дабић рекао је том приликом да је приоритет у њиховом раду обављање дипломатске функције у области одбране, односно представљање и заштита интереса Министарства одбране РС и Војске Србије у иностранству.

Уз жељу да што успешније обаве свој посао, бригадни генерал Дабић је указао да су компетенције изасланика одбране широке и да су они важан ослонац и незаменљив део наших дипломатских мисија у свету.


Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 29.03.2019. | Саопштење о трибини о НАТО агресији

    У складу са Програмом обележавања 20 година од одбране од НАТО агресије, изасланици одбране Републике Србије су у протеклом периоду организовали низ догађаја

  • 12.03.2019. | Пуковнику Рашети француски орден Националног реда за заслуге

    Некадашњем изасланику одбране Републике Србије у Републици Француској пуковнику Зорану Рашети уручен је орден Националног реда за заслуге, у рангу витеза

  • 09.03.2019. | Министар Вулин на Конференцији изасланика одбране

    Састанку у оквиру Конференције изасланика одбране Републике Србије, одржаном данас у Дому Гарде на Топчидеру, присуствовали су министар одбране Александар Вулин, начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милан Мојсиловић и чланови колегијума министра одбране и начелника Генералштаба.

Важнији линкови

Пратите нас