ispracajizaslanika1.jpg

Свечани коктел пред упућивање изасланика одбране

11. 06. 2014

Београд, јун 2014. године - У просторијама Војнообавештајне агенције (ВОА) данас је одржан коктел, који је прешао у традицију, пред упућивање изасланика одбране Републике Србије на њихове дужности у иностранству.

Заступник директора ВОА бригадни генерал Славољуб Дабић рекао је том приликом да је приоритет у њиховом раду обављање дипломатске функције у области одбране, односно представљање и заштита интереса Министарства одбране РС и Војске Србије у иностранству.

Уз жељу да што успешније обаве свој посао, бригадни генерал Дабић је указао да су компетенције изасланика одбране широке и да су они важан ослонац и незаменљив део наших дипломатских мисија у свету.


Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 09.07.2019. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 9. јула 2019. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције за претходни период.

  • 14.06.2019. | Састанак министра одбране са будућим изасланицима одбране

    Министар одбране Александар Вулин разговарао је данас са официрима Војнообавештајне агенције, који ће у наредном периоду преузети дужност изасланика одбране Републике Србије у иностранству.

  • 14.06.2019. | Пријем код патријарха Иринеја

    Његова светост патријарх српски господин Иринеј примио је 12. јуна 2019. године у Српској патријаршији у Београду делегацију Војнообавештајне агенције на челу са директором бригадним генералом Зораном Стојковићем.

Важнији линкови

Пратите нас