ispracajpenzionera3.jpg

Испраћај пензионера Војнообавештајне агенције

11. 06. 2014

Београд, 11. јун 2014. године - Заступник директора Војнообавештајне агенције бригадни генерал Славољуб Дабић данас је уручио плакете ВОА пензионисаним припадницима у знак захвалности за њихов рад у Агенцији.

- Својим професионалним радом и залагањем успешно сте реализовали све поверене задатке и спречили изненађења. Заједно са вама били смо корак испред непријатеља у циљу заштите и одбране националних интереса - рекао је бригадни генерал Дабић. Он је нагласио да од запослених очекује да наставе са добром традицијом својих претходника, јер је сигуран да садашње државно и војно руководство рачунају да ће сви припадници Војнообавештајне агенције наставити и у будућности да одлично раде свој посао.

Плакете Војнообавештајне агенције добили су пуковници Бојан Стефановић, Драгомир Цупара, Ратко Тодоровић и потпуковник Радимир Џодић.

 


Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 29.03.2019. | Саопштење о трибини о НАТО агресији

    У складу са Програмом обележавања 20 година од одбране од НАТО агресије, изасланици одбране Републике Србије су у протеклом периоду организовали низ догађаја

  • 12.03.2019. | Пуковнику Рашети француски орден Националног реда за заслуге

    Некадашњем изасланику одбране Републике Србије у Републици Француској пуковнику Зорану Рашети уручен је орден Националног реда за заслуге, у рангу витеза

  • 09.03.2019. | Министар Вулин на Конференцији изасланика одбране

    Састанку у оквиру Конференције изасланика одбране Републике Србије, одржаном данас у Дому Гарде на Топчидеру, присуствовали су министар одбране Александар Вулин, начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милан Мојсиловић и чланови колегијума министра одбране и начелника Генералштаба.

Важнији линкови

Пратите нас