ispracajpenzionera3.jpg

Испраћај пензионера Војнообавештајне агенције

11. 06. 2014

Београд, 11. јун 2014. године - Заступник директора Војнообавештајне агенције бригадни генерал Славољуб Дабић данас је уручио плакете ВОА пензионисаним припадницима у знак захвалности за њихов рад у Агенцији.

- Својим професионалним радом и залагањем успешно сте реализовали све поверене задатке и спречили изненађења. Заједно са вама били смо корак испред непријатеља у циљу заштите и одбране националних интереса - рекао је бригадни генерал Дабић. Он је нагласио да од запослених очекује да наставе са добром традицијом својих претходника, јер је сигуран да садашње државно и војно руководство рачунају да ће сви припадници Војнообавештајне агенције наставити и у будућности да одлично раде свој посао.

Плакете Војнообавештајне агенције добили су пуковници Бојан Стефановић, Драгомир Цупара, Ратко Тодоровић и потпуковник Радимир Џодић.

 


Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 24.12.2018. | Завршена Радионица о отвореним изворима

    Директор Војнообавештајне агенције бригадни генерал Зоран Стојковић доделио је у петак, 21. децембра, сертификате полазницима Радионице о употреби података

  • 21.12.2018. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 21. децембра 2018. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције, за претходни период.

  • 11.12.2018. | Сарадња са Радио-телевизијом Србије

    Полазници Програма стручног усавршавања за рад у изасланствима одбране, који спроводи Војнообавештајна агенција, посетили су 5. децембра Радио-телевизију Србије.

Важнији линкови

Пратите нас