ispracajpenzionera3.jpg

Испраћај пензионера Војнообавештајне агенције

11. 06. 2014

Београд, 11. јун 2014. године - Заступник директора Војнообавештајне агенције бригадни генерал Славољуб Дабић данас је уручио плакете ВОА пензионисаним припадницима у знак захвалности за њихов рад у Агенцији.

- Својим професионалним радом и залагањем успешно сте реализовали све поверене задатке и спречили изненађења. Заједно са вама били смо корак испред непријатеља у циљу заштите и одбране националних интереса - рекао је бригадни генерал Дабић. Он је нагласио да од запослених очекује да наставе са добром традицијом својих претходника, јер је сигуран да садашње државно и војно руководство рачунају да ће сви припадници Војнообавештајне агенције наставити и у будућности да одлично раде свој посао.

Плакете Војнообавештајне агенције добили су пуковници Бојан Стефановић, Драгомир Цупара, Ратко Тодоровић и потпуковник Радимир Џодић.

 


Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 09.07.2019. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 9. јула 2019. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције за претходни период.

  • 14.06.2019. | Састанак министра одбране са будућим изасланицима одбране

    Министар одбране Александар Вулин разговарао је данас са официрима Војнообавештајне агенције, који ће у наредном периоду преузети дужност изасланика одбране Републике Србије у иностранству.

  • 14.06.2019. | Пријем код патријарха Иринеја

    Његова светост патријарх српски господин Иринеј примио је 12. јуна 2019. године у Српској патријаршији у Београду делегацију Војнообавештајне агенције на челу са директором бригадним генералом Зораном Стојковићем.

Важнији линкови

Пратите нас