urucenje medalja 062016.jpg

Директор Војнообавештајне агенције уручио војне спомен медаље припадницима ВОА

10. 06. 2016

Београд 10.06.2016.

Директор Војнообавештајне агенције, бригадни генерал Славољуб Дабић, по овлашћењу министра одбране, уручио је данас у Великој ратној сали у згради старог Генералштаба, војне спомен медаље за ревносну војну службу за 20 и 10 година службе у календарској 2010 години, припадницима Војнообавештајне агенције.

Бригадни генерал је, обраћајући се свечаном скупу изнео да је Војнообавештајна агенција у првој половини године успешно реализовала све постављене задатке, али да нас као носиоца обавештајне функције у систему одбране Републике Србије у наредном периоду очекује још пуно обавеза. Он је истакао да ће Агенција и у наредном периоду дати допринос стабилности система одбране и безбедност Републике Србије, њених грађана у складу са додељеним мисијама и да ће радити на подизању оперативних и функционалних способности како би још ефикасније одговорила изазовима.

"Сигуран сам да ће припадници ВОА којима је данас уручена медаља, као и сви остали припадници Агенције, наставити да извршавају све постављене задатке у циљу одбране и заштите државних интереса", рекао је бригадни генерал Дабић.
 


Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 09.07.2019. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 9. јула 2019. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције за претходни период.

  • 14.06.2019. | Састанак министра одбране са будућим изасланицима одбране

    Министар одбране Александар Вулин разговарао је данас са официрима Војнообавештајне агенције, који ће у наредном периоду преузети дужност изасланика одбране Републике Србије у иностранству.

  • 14.06.2019. | Пријем код патријарха Иринеја

    Његова светост патријарх српски господин Иринеј примио је 12. јуна 2019. године у Српској патријаршији у Београду делегацију Војнообавештајне агенције на челу са директором бригадним генералом Зораном Стојковићем.

Важнији линкови

Пратите нас