20160304StimulativneMere_6.jpg

Директор Војнообавештајне агенције уручио стимулативне мере припадницима ВОА поводом Дана Војнообавештајне агенције

04. 03. 2016

Београд 04. март - Поводом Дана Војнообавештајне агенције, директор Војнообавештајне агенције, бригадни генерал Славољуб Дабић, уручио је данас стимулативне мере у Великој ратној сали, у згради старог Генералштаба. Такође, овом приликом директор Војнобавештајне агенције уручио је и плакете пензионисаним припадницима Војнообавештајне агенције.

Оценио је да се карактер безбедносних изазова, ризика и претњи у 21. веку променио али да је рад агенције у претходном периоду обележило интензивно ангажовање свих припадника на заштити интереса Р. Србије.

Истакао је да су награђени припадници Војнообавештајне агенције заслужено добили стимулативне мере због своје посвећености послу али и због професионалног и одговорног рада. Одао је признање свим припадницима Агенције за квалитетан и професионалан рад и додао да очекује да ће награђени, као и сви остали припадници Агенције, наставити да извршавају све постављене задатке у циљу одбране и заштите државних интереса.

На крају свечаности, свим припадницима Војнообавештајне агенције, бригадни генерал је честитао Дан војнообавештајне агенције.


Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

Важнији линкови

Пратите нас