dabic_joanis_09062015.jpg

Директор Сектора за обавештајне послове Грчке у посети Београду

09. 06. 2015

На позив директора Војнообавештајне агенције бригадног генерала Славољуба Дабића, у периоду од 09. до 11. јуна у Београду, боравио је директор Сектора за обавештајне послове Генералштаба националне одбране Р. Грчке генерал-мајор Јоанис Папатеодосиус.

Током посете директор Сектора за обавештајне послове ГНП Грчке Папатеодосиус састао се и са министром одбране Р. Србије Братиславом Гашићем.

Саговорници су разговарали о актуелним изазовима и претњама регионалне и глобалне безбедности као и будућим облицима традиционално пријатељске војне сарадње министарстава одбране Србије и Грчке.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 24.12.2018. | Завршена Радионица о отвореним изворима

    Директор Војнообавештајне агенције бригадни генерал Зоран Стојковић доделио је у петак, 21. децембра, сертификате полазницима Радионице о употреби података

  • 21.12.2018. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 21. децембра 2018. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције, за претходни период.

  • 11.12.2018. | Сарадња са Радио-телевизијом Србије

    Полазници Програма стручног усавршавања за рад у изасланствима одбране, који спроводи Војнообавештајна агенција, посетили су 5. децембра Радио-телевизију Србије.

Важнији линкови

Пратите нас