IO_07092015.jpg

Директор Агенције Славољуб Дабић одржао уводно излагање будућим изасланицима одбране

07. 09. 2015

Директор Војнообавештајне агенције бригадни генерал Славољуб Дабић одржао је 07. септембра у Центру за усавршавање кадрова обавештајне службе (ЦУКОС) уводно излагање на почетку курса „Усавршавање кандидата за рад у изасланствима одбране у области обавештајне делатности и војне дипломатије“.

Директор Дабић је поздравио све кандидате и пожелио им пуно успеха током деветомесечних припрема за будуће дужности.

На курсу се налази осам кандидата за рад у ИО РС, чије се упућивање планира у 2016. години у оквиру редовних смена и то изасланика одбране у СР Немачкој, Руској Федерацији, Р. Француској, Р. Аустрији, Р. Италији, БиХ и Р. Бугарској као и помоћника изасланика одбране у САД.

 

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 29.03.2019. | Саопштење о трибини о НАТО агресији

    У складу са Програмом обележавања 20 година од одбране од НАТО агресије, изасланици одбране Републике Србије су у протеклом периоду организовали низ догађаја

  • 12.03.2019. | Пуковнику Рашети француски орден Националног реда за заслуге

    Некадашњем изасланику одбране Републике Србије у Републици Француској пуковнику Зорану Рашети уручен је орден Националног реда за заслуге, у рангу витеза

  • 09.03.2019. | Министар Вулин на Конференцији изасланика одбране

    Састанку у оквиру Конференције изасланика одбране Републике Србије, одржаном данас у Дому Гарде на Топчидеру, присуствовали су министар одбране Александар Вулин, начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милан Мојсиловић и чланови колегијума министра одбране и начелника Генералштаба.

Важнији линкови

Пратите нас