IO_07092015.jpg

Директор Агенције Славољуб Дабић одржао уводно излагање будућим изасланицима одбране

07. 09. 2015

Директор Војнообавештајне агенције бригадни генерал Славољуб Дабић одржао је 07. септембра у Центру за усавршавање кадрова обавештајне службе (ЦУКОС) уводно излагање на почетку курса „Усавршавање кандидата за рад у изасланствима одбране у области обавештајне делатности и војне дипломатије“.

Директор Дабић је поздравио све кандидате и пожелио им пуно успеха током деветомесечних припрема за будуће дужности.

На курсу се налази осам кандидата за рад у ИО РС, чије се упућивање планира у 2016. години у оквиру редовних смена и то изасланика одбране у СР Немачкој, Руској Федерацији, Р. Француској, Р. Аустрији, Р. Италији, БиХ и Р. Бугарској као и помоћника изасланика одбране у САД.

 

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 09.07.2019. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 9. јула 2019. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције за претходни период.

  • 14.06.2019. | Састанак министра одбране са будућим изасланицима одбране

    Министар одбране Александар Вулин разговарао је данас са официрима Војнообавештајне агенције, који ће у наредном периоду преузети дужност изасланика одбране Републике Србије у иностранству.

  • 14.06.2019. | Пријем код патријарха Иринеја

    Његова светост патријарх српски господин Иринеј примио је 12. јуна 2019. године у Српској патријаршији у Београду делегацију Војнообавештајне агенције на челу са директором бригадним генералом Зораном Стојковићем.

Важнији линкови

Пратите нас