Dan_zena 2015_1.jpg

Обележен 8. март у Војнообавештајној агенцији

09. 03. 2015

Београд – Припаднице Војнообавештајне агенције Министарства одбране Републике Србије свечано су обележиле Дан жена – 8. март.

Директор ВОА бригадни генерал Славољуб Дабић у име свих колега честитао је празник припадницама Агенције и уручио им пригодан поклон. Он је истакао да се број припадница ВОА у последњој деценији знатно повећао и да је сада на европском нивоу.

Начело родне равноправности и недискриминације је једно од темељних људских права и у потпуности се поштује у ВОА“, нагласио је бригадни генерал Дабић и подсетио да је једнакост жена загарантована и Уставом Републике Србије.


Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 09.07.2019. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 9. јула 2019. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције за претходни период.

  • 14.06.2019. | Састанак министра одбране са будућим изасланицима одбране

    Министар одбране Александар Вулин разговарао је данас са официрима Војнообавештајне агенције, који ће у наредном периоду преузети дужност изасланика одбране Републике Србије у иностранству.

  • 14.06.2019. | Пријем код патријарха Иринеја

    Његова светост патријарх српски господин Иринеј примио је 12. јуна 2019. године у Српској патријаршији у Београду делегацију Војнообавештајне агенције на челу са директором бригадним генералом Зораном Стојковићем.

Важнији линкови

Пратите нас