Dan_zena 2015_1.jpg

Обележен 8. март у Војнообавештајној агенцији

09. 03. 2015

Београд – Припаднице Војнообавештајне агенције Министарства одбране Републике Србије свечано су обележиле Дан жена – 8. март.

Директор ВОА бригадни генерал Славољуб Дабић у име свих колега честитао је празник припадницама Агенције и уручио им пригодан поклон. Он је истакао да се број припадница ВОА у последњој деценији знатно повећао и да је сада на европском нивоу.

Начело родне равноправности и недискриминације је једно од темељних људских права и у потпуности се поштује у ВОА“, нагласио је бригадни генерал Дабић и подсетио да је једнакост жена загарантована и Уставом Републике Србије.


Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 29.03.2019. | Саопштење о трибини о НАТО агресији

    У складу са Програмом обележавања 20 година од одбране од НАТО агресије, изасланици одбране Републике Србије су у протеклом периоду организовали низ догађаја

  • 12.03.2019. | Пуковнику Рашети француски орден Националног реда за заслуге

    Некадашњем изасланику одбране Републике Србије у Републици Француској пуковнику Зорану Рашети уручен је орден Националног реда за заслуге, у рангу витеза

  • 09.03.2019. | Министар Вулин на Конференцији изасланика одбране

    Састанку у оквиру Конференције изасланика одбране Републике Србије, одржаном данас у Дому Гарде на Топчидеру, присуствовали су министар одбране Александар Вулин, начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милан Мојсиловић и чланови колегијума министра одбране и начелника Генералштаба.

Важнији линкови

Пратите нас