Начелник Генералштаба Војске Србије у посети Војнообавештајној агенцији

Начелник Генералштаба Војске Србије у посети Војнообавештајној агенцији

09. 03. 2012

Делегација Генералштаба Војске Србије, предвођена начелником Генералштаба генерал потпуковником Љубишом Диковићем, посетила је 9. марта 2012. године Војнообавештајну агенцију. 

Између осталог, у четворочасовном разговору са представницима Генералштаба, разматрана су питањима из домена рада Војнообавештајне агенције. У оквиру посете начелник генералштаба је у пратњи директора Војнообавештајне агенције бригадног генерала Драгана Владисављевића обишао сталну поставку о историјату војнообавештајне службе у Србији.


Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 29.03.2019. | Саопштење о трибини о НАТО агресији

    У складу са Програмом обележавања 20 година од одбране од НАТО агресије, изасланици одбране Републике Србије су у протеклом периоду организовали низ догађаја

  • 12.03.2019. | Пуковнику Рашети француски орден Националног реда за заслуге

    Некадашњем изасланику одбране Републике Србије у Републици Француској пуковнику Зорану Рашети уручен је орден Националног реда за заслуге, у рангу витеза

  • 09.03.2019. | Министар Вулин на Конференцији изасланика одбране

    Састанку у оквиру Конференције изасланика одбране Републике Србије, одржаном данас у Дому Гарде на Топчидеру, присуствовали су министар одбране Александар Вулин, начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милан Мојсиловић и чланови колегијума министра одбране и начелника Генералштаба.

Важнији линкови

Пратите нас