Начелник Генералштаба Војске Србије у посети Војнообавештајној агенцији

Начелник Генералштаба Војске Србије у посети Војнообавештајној агенцији

09. 03. 2012

Делегација Генералштаба Војске Србије, предвођена начелником Генералштаба генерал потпуковником Љубишом Диковићем, посетила је 9. марта 2012. године Војнообавештајну агенцију. 

Између осталог, у четворочасовном разговору са представницима Генералштаба, разматрана су питањима из домена рада Војнообавештајне агенције. У оквиру посете начелник генералштаба је у пратњи директора Војнообавештајне агенције бригадног генерала Драгана Владисављевића обишао сталну поставку о историјату војнообавештајне службе у Србији.


Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 09.07.2019. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 9. јула 2019. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције за претходни период.

  • 14.06.2019. | Састанак министра одбране са будућим изасланицима одбране

    Министар одбране Александар Вулин разговарао је данас са официрима Војнообавештајне агенције, који ће у наредном периоду преузети дужност изасланика одбране Републике Србије у иностранству.

  • 14.06.2019. | Пријем код патријарха Иринеја

    Његова светост патријарх српски господин Иринеј примио је 12. јуна 2019. године у Српској патријаршији у Београду делегацију Војнообавештајне агенције на челу са директором бригадним генералом Зораном Стојковићем.

Важнији линкови

Пратите нас