06062019NGS_naslovna.jpg

Кандидати за изасланике одбране у посети Генералштабу

06. 06. 2019

Заменик начелника Генералштаба Војске Србије генерал-мајор Петар Цветковић разговарао је данас са официрима који се припремају за рад у изасланствима одбране Републике Србије у иностранству.

На састанку је било речи о улози изасланика одбране и војној дипломатији, али и о приоритетима и плановима Војске Србије и најзначајнијим активностима билатералне војне сарадње са земљама у којима ће наши официри бити ангажовани.

Генерал Цветковић је кандидатима за изасланике одбране пожелео да успешно заврше припреме за предстојеће дужности и изразио очекивање да ће они савесно и одговорно представљати интересе Министарства одбране и Војске Србије.
 


Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 09.07.2019. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 9. јула 2019. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције за претходни период.

  • 14.06.2019. | Састанак министра одбране са будућим изасланицима одбране

    Министар одбране Александар Вулин разговарао је данас са официрима Војнообавештајне агенције, који ће у наредном периоду преузети дужност изасланика одбране Републике Србије у иностранству.

  • 14.06.2019. | Пријем код патријарха Иринеја

    Његова светост патријарх српски господин Иринеј примио је 12. јуна 2019. године у Српској патријаршији у Београду делегацију Војнообавештајне агенције на челу са директором бригадним генералом Зораном Стојковићем.

Важнији линкови

Пратите нас