podela pasosa 06072016_1.jpg

Уручење дипломатских пасоша

06. 07. 2016

У просторијама Војнообавештајне агенције (ВОА) јуче су изасланицима одбране и члановима њихових породица уручени дипломатски пасоши пред упућивање на нове дужности у изасланствима одбране Р. Србије у Руској Федерацији, С.Р. Немачкој, САД, Р. Француској и Р. Аустрији.

Заменик директора ВОА, пуковник Зоран Стојковић, рекао је том приликом да је приоритет рада изасланика одбране обављање војно-дипломатске функције у области одбране, односно представљање и заштита интереса Министарства одбране и Војске Србије у иностранству.

Уз жељу да што успешније обаве свој посао, пуковник Стојковић је указао да су компетенције изасланика одбране широке, да су они важан и незаменљив део наших дипломатских мисија у свету а да чланови породице представљају ослонац успешног рада сваког изасланика.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 09.07.2019. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 9. јула 2019. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције за претходни период.

  • 14.06.2019. | Састанак министра одбране са будућим изасланицима одбране

    Министар одбране Александар Вулин разговарао је данас са официрима Војнообавештајне агенције, који ће у наредном периоду преузети дужност изасланика одбране Републике Србије у иностранству.

  • 14.06.2019. | Пријем код патријарха Иринеја

    Његова светост патријарх српски господин Иринеј примио је 12. јуна 2019. године у Српској патријаршији у Београду делегацију Војнообавештајне агенције на челу са директором бригадним генералом Зораном Стојковићем.

Важнији линкови

Пратите нас