podela pasosa 06072016_1.jpg

Уручење дипломатских пасоша

06. 07. 2016

У просторијама Војнообавештајне агенције (ВОА) јуче су изасланицима одбране и члановима њихових породица уручени дипломатски пасоши пред упућивање на нове дужности у изасланствима одбране Р. Србије у Руској Федерацији, С.Р. Немачкој, САД, Р. Француској и Р. Аустрији.

Заменик директора ВОА, пуковник Зоран Стојковић, рекао је том приликом да је приоритет рада изасланика одбране обављање војно-дипломатске функције у области одбране, односно представљање и заштита интереса Министарства одбране и Војске Србије у иностранству.

Уз жељу да што успешније обаве свој посао, пуковник Стојковић је указао да су компетенције изасланика одбране широке, да су они важан и незаменљив део наших дипломатских мисија у свету а да чланови породице представљају ослонац успешног рада сваког изасланика.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 13.11.2018. | Бригадни генерал Стојковић на Конференцији SEEMIC

    Директор Војнообавештајне агенције бригадни генерал Зоран Стојковић учествовао је 7. новембра у Тирани на 10. годишњој конференцији

  • 09.11.2018. | Обележен Дан примирја

    У Војнообавештајној агенцији данас је свечаним постројавањем припадника ВОА обележен 11. новембар - Дан примирја у Првом светском рату.

  • 24.10.2018. | Трибина o војнoj дипломатији

    На штанду Министарства одбране и Војске Србије на београдском Сајму књига у уторак, 23. октобра, одржана је трибина

Важнији линкови

Пратите нас