VOA logo

Честитка припадницима Војнообавештајне агенције поводом 5. марта - Дана агенције

05. 03. 2019

Припадницима Војнообавештајне агенције честитам 5. март – Дан агенције.

Својим залагањем успешно баштините традицију дугу 135 година и сведоци сте чињенице да је правовремена и тачна информација одувек била вредност која се мерила сувим златом.

Захваљујући високообразованом и професионалном кадру и примени савремених метода у прикупљању и обради података, достигли сте високе стандарде и стекли углед.
У жељи да и убудуће успешно одговорите свим изазовима обезбеђујући стабилност система одбране Републике Србије, честитам вам Дан Агенције.

НАЧЕЛНИК ГЕНЕРАЛШТАБА
ВОЈСКЕ СРБИЈЕ
генерал-потпуковник
Милан Мојсиловић
 

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 29.03.2019. | Саопштење о трибини о НАТО агресији

    У складу са Програмом обележавања 20 година од одбране од НАТО агресије, изасланици одбране Републике Србије су у протеклом периоду организовали низ догађаја

  • 12.03.2019. | Пуковнику Рашети француски орден Националног реда за заслуге

    Некадашњем изасланику одбране Републике Србије у Републици Француској пуковнику Зорану Рашети уручен је орден Националног реда за заслуге, у рангу витеза

  • 09.03.2019. | Министар Вулин на Конференцији изасланика одбране

    Састанку у оквиру Конференције изасланика одбране Републике Србије, одржаном данас у Дому Гарде на Топчидеру, присуствовали су министар одбране Александар Вулин, начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милан Мојсиловић и чланови колегијума министра одбране и начелника Генералштаба.

Важнији линкови

Пратите нас