VOA logo

Честитка припадницима Војнообавештајне агенције поводом 5. марта - Дана агенције

05. 03. 2019

Припадницима Војнообавештајне агенције честитам 5. март – Дан агенције.

Својим залагањем успешно баштините традицију дугу 135 година и сведоци сте чињенице да је правовремена и тачна информација одувек била вредност која се мерила сувим златом.

Захваљујући високообразованом и професионалном кадру и примени савремених метода у прикупљању и обради података, достигли сте високе стандарде и стекли углед.
У жељи да и убудуће успешно одговорите свим изазовима обезбеђујући стабилност система одбране Републике Србије, честитам вам Дан Агенције.

НАЧЕЛНИК ГЕНЕРАЛШТАБА
ВОЈСКЕ СРБИЈЕ
генерал-потпуковник
Милан Мојсиловић
 

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 09.07.2019. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 9. јула 2019. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције за претходни период.

  • 14.06.2019. | Састанак министра одбране са будућим изасланицима одбране

    Министар одбране Александар Вулин разговарао је данас са официрима Војнообавештајне агенције, који ће у наредном периоду преузети дужност изасланика одбране Републике Србије у иностранству.

  • 14.06.2019. | Пријем код патријарха Иринеја

    Његова светост патријарх српски господин Иринеј примио је 12. јуна 2019. године у Српској патријаршији у Београду делегацију Војнообавештајне агенције на челу са директором бригадним генералом Зораном Стојковићем.

Важнији линкови

Пратите нас