VOA logo

Честитка начелника Генералштаба поводом Дана Војонообавештајне агенције

01. 03. 2018

Припадницима Војнообавештајне агенције честитам 5. март – Дан Агенције.

Празник прослављате у знак сећања на доношење Уредбе о ђенералштабној струци 1884. године када је први пут у модерној Србији установљен Спољни одсек у оквиру Оперативног одељења, чији је задатак био да проучава земље и војске европских и суседних држава, пре свега њихову организацију, попуну, обученост, састав, размештај и устројство.

Верујем да ћете и у наредном периоду остваривати запажене резултате у извршавању веома одговорних и сложених задатака из надлежности обавештајног обезбеђења и тиме још више допринети унапређењу рада Агенције.

Уз честитке за празник желим вам успехе у даљем раду.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 24.12.2018. | Завршена Радионица о отвореним изворима

    Директор Војнообавештајне агенције бригадни генерал Зоран Стојковић доделио је у петак, 21. децембра, сертификате полазницима Радионице о употреби података

  • 21.12.2018. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 21. децембра 2018. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције, за претходни период.

  • 11.12.2018. | Сарадња са Радио-телевизијом Србије

    Полазници Програма стручног усавршавања за рад у изасланствима одбране, који спроводи Војнообавештајна агенција, посетили су 5. децембра Радио-телевизију Србије.

Важнији линкови

Пратите нас