Svecani koktel 2015.jpg

Свечани коктел пред упућивање у изасланства одбране

04. 05. 2015

Београд - У просторијама Војнообавештајне агенције (ВОА) је одржан традиционални коктел пред упућивање девет изасланика одбране и двојице помоћника изасланика одбране Републике Србије на дужности у иностранству.

Директор ВОА бригадни генерал Славољуб Дабић рекао је том приликом да је њихова основна улога да достојанствено представљају Србију, Министарство одбране и Војску Србије, али и да штите државне интересе.

Уз жељу да што успешније обаљају свој посао, бригадни генерал Дабић је указао да су изабрани најбољи међу најбољима и да су то и доказали током десетомесечних припрема.

Нови изасланици одбране биће на дужностима у САД, Белгији, Грчкој, Пољској, Израелу, Египту, Мађарској, Македонији и Турској, док ће у Руску Федерацију и Велику Британију бити упућени нови помоћници изасланика одбране.

 

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 29.03.2019. | Саопштење о трибини о НАТО агресији

    У складу са Програмом обележавања 20 година од одбране од НАТО агресије, изасланици одбране Републике Србије су у протеклом периоду организовали низ догађаја

  • 12.03.2019. | Пуковнику Рашети француски орден Националног реда за заслуге

    Некадашњем изасланику одбране Републике Србије у Републици Француској пуковнику Зорану Рашети уручен је орден Националног реда за заслуге, у рангу витеза

  • 09.03.2019. | Министар Вулин на Конференцији изасланика одбране

    Састанку у оквиру Конференције изасланика одбране Републике Србије, одржаном данас у Дому Гарде на Топчидеру, присуствовали су министар одбране Александар Вулин, начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милан Мојсиловић и чланови колегијума министра одбране и начелника Генералштаба.

Важнији линкови

Пратите нас