Svecani koktel 2015.jpg

Свечани коктел пред упућивање у изасланства одбране

04. 05. 2015

Београд - У просторијама Војнообавештајне агенције (ВОА) је одржан традиционални коктел пред упућивање девет изасланика одбране и двојице помоћника изасланика одбране Републике Србије на дужности у иностранству.

Директор ВОА бригадни генерал Славољуб Дабић рекао је том приликом да је њихова основна улога да достојанствено представљају Србију, Министарство одбране и Војску Србије, али и да штите државне интересе.

Уз жељу да што успешније обаљају свој посао, бригадни генерал Дабић је указао да су изабрани најбољи међу најбољима и да су то и доказали током десетомесечних припрема.

Нови изасланици одбране биће на дужностима у САД, Белгији, Грчкој, Пољској, Израелу, Египту, Мађарској, Македонији и Турској, док ће у Руску Федерацију и Велику Британију бити упућени нови помоћници изасланика одбране.

 

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 24.12.2018. | Завршена Радионица о отвореним изворима

    Директор Војнообавештајне агенције бригадни генерал Зоран Стојковић доделио је у петак, 21. децембра, сертификате полазницима Радионице о употреби података

  • 21.12.2018. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 21. децембра 2018. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције, за претходни период.

  • 11.12.2018. | Сарадња са Радио-телевизијом Србије

    Полазници Програма стручног усавршавања за рад у изасланствима одбране, који спроводи Војнообавештајна агенција, посетили су 5. децембра Радио-телевизију Србије.

Важнији линкови

Пратите нас