VOA logo

Честитка министра одбране поводом Дана Војнообавештајне агенције

04. 03. 2019

Свим припадницима Војнообавештајне агенције упућујем искрене честитке поводом 5. марта – Дана Агенције.

Успешним извршавањем задатака из делокруга ваше надлежности, сталним осавремењавањем система прикупљања и обраде података и применом европских стандарда, негујући традицију дугу више од једног века, показујете пуну неопходност и оправданост постојања обавештајне службе и Агенције.

У жељи да с једнаким успехом решавате изазове који вам предстоје, честитам вам празник, уверен да ћете и убудуће доприносити унапређењу рада Војнообавештајне агенције и система одбране у целини.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 09.07.2019. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 9. јула 2019. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције за претходни период.

  • 14.06.2019. | Састанак министра одбране са будућим изасланицима одбране

    Министар одбране Александар Вулин разговарао је данас са официрима Војнообавештајне агенције, који ће у наредном периоду преузети дужност изасланика одбране Републике Србије у иностранству.

  • 14.06.2019. | Пријем код патријарха Иринеја

    Његова светост патријарх српски господин Иринеј примио је 12. јуна 2019. године у Српској патријаршији у Београду делегацију Војнообавештајне агенције на челу са директором бригадним генералом Зораном Стојковићем.

Важнији линкови

Пратите нас