VOA logo

Честитка министра одбране поводом дана ВОА

04. 03. 2016

Свим припадницима обавештајне службе честитам 5. март - Дан службе.

Настављајући традицију дужу од једног века, када је тог дана 1884. године донета Уредба о ђенералштабној струци, којом је први пут у модерној српској држави установл.ена организациона целина војске која се искључиво бавила војнообавештајном делатношћу, у протеклој години, показали сте пуну неопходност и оправданост постојања обавештајне службе захваљујући високо образованом и професионалном кадру, добром људском потенцијалу, осавремењивању система прикупљања и обраде података и примени европских стандарда.

Честитам вам празник који по први пут прослављате 5. марта, уз жељу да са једнаким успехом решавате изазове који вам предстоје и на тај начин обезбеђујете стабилност система одбране Републике Србије.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 09.07.2019. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 9. јула 2019. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције за претходни период.

  • 14.06.2019. | Састанак министра одбране са будућим изасланицима одбране

    Министар одбране Александар Вулин разговарао је данас са официрима Војнообавештајне агенције, који ће у наредном периоду преузети дужност изасланика одбране Републике Србије у иностранству.

  • 14.06.2019. | Пријем код патријарха Иринеја

    Његова светост патријарх српски господин Иринеј примио је 12. јуна 2019. године у Српској патријаршији у Београду делегацију Војнообавештајне агенције на челу са директором бригадним генералом Зораном Стојковићем.

Важнији линкови

Пратите нас