VOA logo

Честитка министра одбране поводом дана ВОА

04. 03. 2016

Свим припадницима обавештајне службе честитам 5. март - Дан службе.

Настављајући традицију дужу од једног века, када је тог дана 1884. године донета Уредба о ђенералштабној струци, којом је први пут у модерној српској држави установл.ена организациона целина војске која се искључиво бавила војнообавештајном делатношћу, у протеклој години, показали сте пуну неопходност и оправданост постојања обавештајне службе захваљујући високо образованом и професионалном кадру, добром људском потенцијалу, осавремењивању система прикупљања и обраде података и примени европских стандарда.

Честитам вам празник који по први пут прослављате 5. марта, уз жељу да са једнаким успехом решавате изазове који вам предстоје и на тај начин обезбеђујете стабилност система одбране Републике Србије.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 29.03.2019. | Саопштење о трибини о НАТО агресији

    У складу са Програмом обележавања 20 година од одбране од НАТО агресије, изасланици одбране Републике Србије су у протеклом периоду организовали низ догађаја

  • 12.03.2019. | Пуковнику Рашети француски орден Националног реда за заслуге

    Некадашњем изасланику одбране Републике Србије у Републици Француској пуковнику Зорану Рашети уручен је орден Националног реда за заслуге, у рангу витеза

  • 09.03.2019. | Министар Вулин на Конференцији изасланика одбране

    Састанку у оквиру Конференције изасланика одбране Републике Србије, одржаном данас у Дому Гарде на Топчидеру, присуствовали су министар одбране Александар Вулин, начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милан Мојсиловић и чланови колегијума министра одбране и начелника Генералштаба.

Важнији линкови

Пратите нас