analiticki_kurs.jpg

Успешно завршен Курс аналитике

02. 11. 2015

Београд - Припадници Војнообавештајне агенције (ВОА) и Војске Србије успешно су завршили Курс аналитике, који је организовао Центар за усавршавање кадрова обавештајне службе ВОА.

Током обраћања полазницима курса, директор ВОА бригадни генерал Славољуб Дабић похвалио је остварени успех слушалаца, као и њихов труд и залагање. Такође, указао је да су они током усавршавања стекли добру полазну основу, коју даље треба надограђивати. На крају, бригадни генерал Дабић им је пожелео успех у раду.

Директор ВОА је након тога уручио уверења полазницима, као и награде онима који су током курса остварили најбоље резултате.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 09.07.2019. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 9. јула 2019. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције за претходни период.

  • 14.06.2019. | Састанак министра одбране са будућим изасланицима одбране

    Министар одбране Александар Вулин разговарао је данас са официрима Војнообавештајне агенције, који ће у наредном периоду преузети дужност изасланика одбране Републике Србије у иностранству.

  • 14.06.2019. | Пријем код патријарха Иринеја

    Његова светост патријарх српски господин Иринеј примио је 12. јуна 2019. године у Српској патријаршији у Београду делегацију Војнообавештајне агенције на челу са директором бригадним генералом Зораном Стојковићем.

Важнији линкови

Пратите нас