analiticki_kurs.jpg

Успешно завршен Курс аналитике

02. 11. 2015

Београд - Припадници Војнообавештајне агенције (ВОА) и Војске Србије успешно су завршили Курс аналитике, који је организовао Центар за усавршавање кадрова обавештајне службе ВОА.

Током обраћања полазницима курса, директор ВОА бригадни генерал Славољуб Дабић похвалио је остварени успех слушалаца, као и њихов труд и залагање. Такође, указао је да су они током усавршавања стекли добру полазну основу, коју даље треба надограђивати. На крају, бригадни генерал Дабић им је пожелео успех у раду.

Директор ВОА је након тога уручио уверења полазницима, као и награде онима који су током курса остварили најбоље резултате.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 29.03.2019. | Саопштење о трибини о НАТО агресији

    У складу са Програмом обележавања 20 година од одбране од НАТО агресије, изасланици одбране Републике Србије су у протеклом периоду организовали низ догађаја

  • 12.03.2019. | Пуковнику Рашети француски орден Националног реда за заслуге

    Некадашњем изасланику одбране Републике Србије у Републици Француској пуковнику Зорану Рашети уручен је орден Националног реда за заслуге, у рангу витеза

  • 09.03.2019. | Министар Вулин на Конференцији изасланика одбране

    Састанку у оквиру Конференције изасланика одбране Републике Србије, одржаном данас у Дому Гарде на Топчидеру, присуствовали су министар одбране Александар Вулин, начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милан Мојсиловић и чланови колегијума министра одбране и начелника Генералштаба.

Важнији линкови

Пратите нас