Obavestajni_kurs.JPG

Почетак Обавештајног курса за резервне официре

02. 11. 2015

Београд – Данас је у Центру за усавршавање кадрова обавештајне службе Војнообавештајне агенције почео Обавештајни курс за резервне официре.

Директор ВОА бригадни генерал Славољуб Дабић поздравио је резервне официре Војске Србије који похађају курс, захвалио се на патриотском и професионалном односу према овој обавези и позвао их на максимално залагање с циљем усвајања предвиђених наставних садржаја. Такође, бригадни генерал Дабић је позвао наставнике да дају све од себе како би полазници курса остварили постављене циљеве.

На крају обраћања, директор ВОА је укратко информисао присутне о политичко-безбедносној ситуацији у региону.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 09.07.2019. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 9. јула 2019. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције за претходни период.

  • 14.06.2019. | Састанак министра одбране са будућим изасланицима одбране

    Министар одбране Александар Вулин разговарао је данас са официрима Војнообавештајне агенције, који ће у наредном периоду преузети дужност изасланика одбране Републике Србије у иностранству.

  • 14.06.2019. | Пријем код патријарха Иринеја

    Његова светост патријарх српски господин Иринеј примио је 12. јуна 2019. године у Српској патријаршији у Београду делегацију Војнообавештајне агенције на челу са директором бригадним генералом Зораном Стојковићем.

Важнији линкови

Пратите нас