Obavestajni_kurs.JPG

Почетак Обавештајног курса за резервне официре

02. 11. 2015

Београд – Данас је у Центру за усавршавање кадрова обавештајне службе Војнообавештајне агенције почео Обавештајни курс за резервне официре.

Директор ВОА бригадни генерал Славољуб Дабић поздравио је резервне официре Војске Србије који похађају курс, захвалио се на патриотском и професионалном односу према овој обавези и позвао их на максимално залагање с циљем усвајања предвиђених наставних садржаја. Такође, бригадни генерал Дабић је позвао наставнике да дају све од себе како би полазници курса остварили постављене циљеве.

На крају обраћања, директор ВОА је укратко информисао присутне о политичко-безбедносној ситуацији у региону.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 29.03.2019. | Саопштење о трибини о НАТО агресији

    У складу са Програмом обележавања 20 година од одбране од НАТО агресије, изасланици одбране Републике Србије су у протеклом периоду организовали низ догађаја

  • 12.03.2019. | Пуковнику Рашети француски орден Националног реда за заслуге

    Некадашњем изасланику одбране Републике Србије у Републици Француској пуковнику Зорану Рашети уручен је орден Националног реда за заслуге, у рангу витеза

  • 09.03.2019. | Министар Вулин на Конференцији изасланика одбране

    Састанку у оквиру Конференције изасланика одбране Републике Србије, одржаном данас у Дому Гарде на Топчидеру, присуствовали су министар одбране Александар Вулин, начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милан Мојсиловић и чланови колегијума министра одбране и начелника Генералштаба.

Важнији линкови

Пратите нас