02032022_naslovna.jpg

Министар Стефановић обишао Центар за усавршавање кадрова обавештајне службе

02. 03. 2022

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић обишао је данас Центар за усавршавање кадрова обавештајне службе у склопу обележавања 5. марта - Дана Војнообавештајне агенције.

Том приликом министар Стефановић је упознат са историјатом, организацијско-формацијском структуром, капацитетима, пословима и задацима Центра.

Министру одбране током састанка презентовано је и актуелно регионално и глобално политичко-безбедносно стање са тежиштем на Украјини и Косову и Метохији.

Стефановић је у разговору са припадницима Војнообавештајне агенције истакао да очекује од њих да у овом сложеном времену наставе да улажу огромну енергију и да се боре за интересе Србије. Такође, он је изразио задовољство радом Центра за усавршавање кадрова, истичући да је важно да Агенција настави да улаже у образовање и константне тренинге и обуке својих припадника.   

Директор ВОА генерал-мајор Зоран Стојковић уручио је министру Стефановићу плакету у знак захвалности због сталне подршке раду Војнообавештајне агенције.
 


Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

Важнији линкови

Пратите нас