20180601_veteraniNaslovna.jpg

Посета ветерана војнообавештајне службе

01. 06. 2018

Представници Удружења ветерана војнообавештајне службе Србије посетили су 30. маја Војнообавештајну агенцију.

Заменик директора ВОА пуковник Зоран Стојковић пожелео је добродошлицу ветеранима обавештајне службе рекавши да су врата Агенције увек отворена за њих.

„Многи од вас провели су скоро цео радни век у војнообавештајној служби, што је вредно сваког поштовања. Војнообавештајна агенција ће наставити да подржава активности Удружења, у складу са могућностима. Наставићемо сарадњу и надам се да ће убудуће бити више оваквих сусрета“, нагласио је пуковник Стојковић.

Председник Управног одбора Удружења генерал-мајор у пензији Радослав Шкорић захвалио се на гостопримству и рекао да су ветерани, без обзира на то што су у пензији, и даље спремни да помогну и пруже подршку систему безбедности.

Он је у име Удружења ветерана војнообавештајне службе Србије заменику директора ВОА пуковнику Стојковићу уручио медаљон те организације.

Представницима Удружења су током посете представљене значајније активности Агенције са посебним освртом на организационе промене и захтеве који се пред њу постављају. Одржана је и кратка презентација о безбедносној ситуацији на Западном Балкану.


Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 09.07.2019. | Седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 9. јула 2019. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције за претходни период.

  • 14.06.2019. | Састанак министра одбране са будућим изасланицима одбране

    Министар одбране Александар Вулин разговарао је данас са официрима Војнообавештајне агенције, који ће у наредном периоду преузети дужност изасланика одбране Републике Србије у иностранству.

  • 14.06.2019. | Пријем код патријарха Иринеја

    Његова светост патријарх српски господин Иринеј примио је 12. јуна 2019. године у Српској патријаршији у Београду делегацију Војнообавештајне агенције на челу са директором бригадним генералом Зораном Стојковићем.

Важнији линкови

Пратите нас