Група за сарадњу је надлежна за планирање, организовање и реализацију сарадње са страним обавештајно-безбедносним службама, међународним организацијама, сродним службама и државним институцијама Републике Србије. Група организује и реализује протоколарне обавезе за потребе директора ВОА.

 

Планирање је организацијски део ВОА надлежан за планирање, израђује годишње, месечне и периодичне планове рада и ванредне и редовне извештаје, као и друге документе из области планирања. Реализује координацију рада организацијских јединица ВОА с циљем груписања послова по сродности и њиховом обједињавању по критеријуму функционалне повезаности.

 

Безбедност је организацијска целина ВОА надлежна за безбедносну заштиту лица, објеката, докумената и активности ВОА.

 

Координатор за обавештајно извиђачке послове усмерава и организује рад на обавештајно-извиђачким пословима од значаја за одбрану и изучава и предлаже форме и методе обавештајно-извиђачке делатности.

 

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 29.03.2019. | Саопштење о трибини о НАТО агресији

    У складу са Програмом обележавања 20 година од одбране од НАТО агресије, изасланици одбране Републике Србије су у протеклом периоду организовали низ догађаја

  • 12.03.2019. | Пуковнику Рашети француски орден Националног реда за заслуге

    Некадашњем изасланику одбране Републике Србије у Републици Француској пуковнику Зорану Рашети уручен је орден Националног реда за заслуге, у рангу витеза

  • 09.03.2019. | Министар Вулин на Конференцији изасланика одбране

    Састанку у оквиру Конференције изасланика одбране Републике Србије, одржаном данас у Дому Гарде на Топчидеру, присуствовали су министар одбране Александар Вулин, начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милан Мојсиловић и чланови колегијума министра одбране и начелника Генералштаба.

Важнији линкови

Пратите нас