Urucenje diplomatskih pasosa Naslovna slika.jpg

Уручење дипломатских пасоша

20. 06. 2017

У Војнообавештајној агенцији (ВОА) су будућим изасланицима одбране и члановима њихових породица уручени дипломатски пасоши пред упућивање на дужности у изасланствима одбране Р. Србије у Великој Британији, Румунији и Р. Хрватској.

Заменик директора ВОА, пуковник Зоран Стојковић, пожелевши им успешно обављање наведених дужности, истакао је да тежиште рада изасланика одбране реализација задатака у оквиру војно-дипломатске функције у области одбране, односно представљање и заштита интереса Министарства одбране и Војске Србије у иностранству.

У контексту реализације задатака на новој дужности, пуковник Стојковић је указао да су компетенције изасланика одбране широке и да представљају интегрални и битан део дипломатске мисије Републике Србије у свету.


Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 06.10.2017. | Десета и 11. седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности на седници затвореној за јавност одржаној 4. октобра 2017. године разматрао је и усвојио Извештај о раду Војнообавештајне агенције.

  • 27.09.2017. | Министар Вулин примио делегацију AISE

    Министар одбране Александар Вулин примио је данас делегацију Агенције за спољну безбедност и информације Републике Италије (AISE), коју је предводио заменик директора Агенције генерал-потпуковник Лућано Карта.

  • 20.06.2017. | Уручење дипломатских пасоша

    У Војнообавештајној агенцији су будућим изасланицима одбране и члановима њихових породица уручени дипломатски пасоши

Важнији линкови

Пратите нас