15_5_2018_poseta_indijske_delegacije_naslovna.JPG

Индијска делегација посетила Војнообавештајну агенцију

16. 05. 2018

Делегација Министарства одбране Индије, коју је предводио помоћник државног секретара Барун Митра, посетила је 15. маја Војнообавештајну агенцију ради сагледавања могућности за успостављање сарадње војнообавештајних служби две земље.

На састанку са индијском делегацијом констатовано је да постоји спремност обе стране за успостављање различитих модалитета војнообавештајне сарадње. Такође, представници делегација разговарали су о корацима које је потребно предузети како би се створиле могућности за спровођење конкретних активности.

Састанку су присуствовали и амбасадорка Индије у Београду Њ.Е. Нариндер Чаукан и представник Генералног војнообавештајног директората Индије бригадни генерал Ракеш Капур.
 


Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 29.03.2019. | Саопштење о трибини о НАТО агресији

    У складу са Програмом обележавања 20 година од одбране од НАТО агресије, изасланици одбране Републике Србије су у протеклом периоду организовали низ догађаја

  • 12.03.2019. | Пуковнику Рашети француски орден Националног реда за заслуге

    Некадашњем изасланику одбране Републике Србије у Републици Француској пуковнику Зорану Рашети уручен је орден Националног реда за заслуге, у рангу витеза

  • 09.03.2019. | Министар Вулин на Конференцији изасланика одбране

    Састанку у оквиру Конференције изасланика одбране Републике Србије, одржаном данас у Дому Гарде на Топчидеру, присуствовали су министар одбране Александар Вулин, начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милан Мојсиловић и чланови колегијума министра одбране и начелника Генералштаба.

Важнији линкови

Пратите нас