20180601_veteraniNaslovna.jpg

Посета ветерана војнообавештајне службе

01. 06. 2018

Представници Удружења ветерана војнообавештајне службе Србије посетили су 30. маја Војнообавештајну агенцију.

Заменик директора ВОА пуковник Зоран Стојковић пожелео је добродошлицу ветеранима обавештајне службе рекавши да су врата Агенције увек отворена за њих.

„Многи од вас провели су скоро цео радни век у војнообавештајној служби, што је вредно сваког поштовања. Војнообавештајна агенција ће наставити да подржава активности Удружења, у складу са могућностима. Наставићемо сарадњу и надам се да ће убудуће бити више оваквих сусрета“, нагласио је пуковник Стојковић.

Председник Управног одбора Удружења генерал-мајор у пензији Радослав Шкорић захвалио се на гостопримству и рекао да су ветерани, без обзира на то што су у пензији, и даље спремни да помогну и пруже подршку систему безбедности.

Он је у име Удружења ветерана војнообавештајне службе Србије заменику директора ВОА пуковнику Стојковићу уручио медаљон те организације.

Представницима Удружења су током посете представљене значајније активности Агенције са посебним освртом на организационе промене и захтеве који се пред њу постављају. Одржана је и кратка презентација о безбедносној ситуацији на Западном Балкану.


Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 29.03.2019. | Саопштење о трибини о НАТО агресији

    У складу са Програмом обележавања 20 година од одбране од НАТО агресије, изасланици одбране Републике Србије су у протеклом периоду организовали низ догађаја

  • 12.03.2019. | Пуковнику Рашети француски орден Националног реда за заслуге

    Некадашњем изасланику одбране Републике Србије у Републици Француској пуковнику Зорану Рашети уручен је орден Националног реда за заслуге, у рангу витеза

  • 09.03.2019. | Министар Вулин на Конференцији изасланика одбране

    Састанку у оквиру Конференције изасланика одбране Републике Србије, одржаном данас у Дому Гарде на Топчидеру, присуствовали су министар одбране Александар Вулин, начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милан Мојсиловић и чланови колегијума министра одбране и начелника Генералштаба.

Важнији линкови

Пратите нас